Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gyulolom a baratom bandajat...

Gyulolom a baratom bandajat mit tegyek? A legtobb hetveget veluk toltjuk nincs baj veluk de en nem birom egyesek eleg bekepzeltek

Figyelt kérdés
idaig elviseltem a hogy ...par orat ki birtam de most egy par napos kirandulast terveznek nem akarok menni de ezzel a kapcsolatomnak artok nem?voltam mar veluk tobb napra kirandulni de akkor velem volt az egyik bararnom de most nem jon ,es tudom hogy nem a haverjaival kellene foglalkozzak hanem a baratommal de ő ha veluk van akkor berugnak...es a tobbi csaj ő rolluk kar is beszelni.Valaki hasonlo helyzetbe??

2012. júl. 5. 00:35
 1/7 A kérdező kommentje:
ezt egy kisse gyorsan es oxe vixa irtam de remelem megertitek koszonom szepen a valaszokat
2012. júl. 5. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:
lol, én meg azt olvastam hogy gyűlölöd a barátod bundáját.
2012. júl. 5. 01:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre most mit lehet válaszolni? Megszoksz vagy megszöksz. (Legalábbis a kirándulásról.)
2012. júl. 5. 01:28
 4/7 anonim válasza:

Vagy azt tudod tenni, hogy pl. most 7végén nem mész el, de a következőre már igen. Szóval egyszer még, majd megint nem.

A barátodnak biztosan nem esne jól, ha a szemébe mondanád, hogy nem bírod a barátait...nincs a társaságba egy lány akivel össze tudnál barátkozni? Próbálj "közelíteni" feléjük.

A másik szerintem, hogy próbálj beszélni a barátoddal, hogy ne minden hétvégén az ő barátaival legyetek, mert te szeretnél vele kettesben is lenni!

2012. júl. 5. 07:02
 5/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!a csajokkal dumalok meg minden de nem birom oket,nem vagyok embergyulolo de en nem birom oket :(
2012. júl. 5. 11:55
 6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: akkor ha nem bírod őket, akkor szerintem tényleg csak szenvedés neked ott lenned. És ha nem mennél el? vagy tényleg úgy, hogy felváltva mész el? ( egyik alkalommal mész, utána nem, majd ismét...)
2012. júl. 5. 12:45
 7/7 A kérdező kommentje:
igy jo lesz szerintem koszonom szepen
2012. júl. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!