Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a szüleimnek...

Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy programozni kezdtem?

Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok dev c plus plusba.De nem merem nekik.

2012. júl. 4. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tehát akkor mi a probléma?

Az hogy a szüleid a sulis teljesítményed miatt nem tartanak annyira hogy tudnál programozni és úgy érzed leoltanának hogy minek is próbálkozol ilyenekkel?

Ha ez a helyzet akkor ne is mondd meg nekik, majd egyszer észreveszik maguktól hogy azta ez a gyerek azért tud valamit...

Ha meg nem erről van szó akkor simán megmondod hogy programozol hobbyszinten azt kész.

Ha szórakozó kölyök vagy - korra tekintet nélkül- húzzá strandolni, én is ott lennék ha nem kéne a neten a külföldi munkám papírjait intéznem...-_-

Egyébként meg pontosíthatnád hogy MIÉRT is félsz elmondani a szüleidnek hogy programozol?

2012. júl. 4. 14:02
 12/14 A kérdező kommentje:
azért mert régimódiak és nem olyanok hogy azta örülök hogy ilyeneket csinálsz(hát a keyloggert azt megértem).De azért is nem mert valahogyan nagyon furcsálanák ezt mert nagyon lazának tünök meg a házimunkába is csak minimálisat segítek mert gyenge vagyok.
2012. júl. 4. 14:06
 13/14 anonim válasza:
Anyu,apu:programozni kezdtem,puszi!
2012. júl. 4. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Az csak teged minosit, ha devc-t hasznalsz. Legalabb valami normalis IDE-t hasznalnal. Szuleid helyeben kitagadnalok, ha ennyi eszed van. :D
2012. júl. 4. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!