Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit érez az olyan aki ÍGY...

Mit érez az olyan aki ÍGY öngyilkos akar lenni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sokat halljuk a tv-ben,rádióban, hogy nemtudták a hiteleket fizetni és öngyilkosok lettek az emberek. De miért épp úgy, hogy az autójával neki megy egy másik autósnak?!- így kárt is okoz egy védtelen közlekedőnek, és ami a legfontosabb még lehet meg is sérül, netalán elhalálozik..

Vagy miért épp sétál ki egy autó/vonat elé?- hogy aki nem tudott leállni a járművel egész életében a szeme előtt legyen a látvány?! Annyira borzasztó!!!

2012. júl. 4. 12:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Légyszives ne tedd ezt! Tudom a te dolgod, de a szeretteidnek, a családodnak okoznál nagyon nagy fájdalmat és ha magadért nem, akkor miattuk ne tedd! Gondolj bele neked milyen lenne elveszteni valakit akit nagyon szeretsz, s tudod szándékos volt a dolog!!
2012. júl. 4. 13:20
 12/19 Antimod ***** válasza:
35%
Muszáj leírnom, hogy aki öngyilkos lesz, nehogy azt higyje, hogy azzal maga mögött hagyhatja a problémáit! Számot kell adni az életről, és arról is, miért szálltál ki.
2012. júl. 4. 13:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, iigazad van!
2012. júl. 4. 13:50
 14/19 anonim ***** válasza:

szerintem is szörnyű hogy valaki eljut az öngyilkosság gondolatáig a helyzete miatt...

de akkor is basszus legyen öngyilkos DE ne gyilkos.

tessék szépen gyógyszert bevenni vagy fejest ugrani a 10.-ről- nem kilépni mert az túlélhető.

és nem vonat, kocsi elé ugrani, meg autóval karambolozni mert azzal mást is megnyomorít vagy akár megöl és ezáltal már nem öngyilkos hanem gyilkossá válik a szememben...

öngyilkosok meg mindig is voltak és lesznek... Magyarországon meg kiváltképp többen mint máshol...

2012. júl. 4. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:

köszi, hogy vigasztaltok, de a problémám eléggé összetett. nem sírok, hogy így szar, úgy szar az életem. másnak még szarabb, ezt tudom. próbálok ebből erőt meríteni, viszonyítani, de hamarosan eljön a pont, amikor nem megy.

a családom nélkülem is tud élni tovább, mindenki pótolható.

2012. júl. 4. 15:24
 16/19 Antimod ***** válasza:

"mindenki pótolható"

Tévedsz: mindenki pótolhatatlan.

Azért, mert emberek vagyunk, és nem gépek.

2012. júl. 4. 15:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem! Senki sem pótolható sajnos.:(
2012. júl. 4. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Tényleg ne tedd, az rendben, hogy összetett a probléma, de inkább kérj segítséget (ha tudok, akár én is szívesen segítek), de inkább a problémáknak vess véget, ne az életednek! Tudom, hogy könnyű mondani, de ne add fel!
2012. júl. 4. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezek szemétláda nyomorultak, az öngyilkosság mindenkinek a kizárólagos magánügye, miért kell másokat akadályozni. Nem az öngyilkosság maga az önző, hanem ha valaki ilyen szemét módot választ rá. Annyi mód van, minek kell más napirendjét tönkrevágni.
2012. júl. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!