Mit érez az olyan aki ÍGY öngyilkos akar lenni? (többi lent)
Sokat halljuk a tv-ben,rádióban, hogy nemtudták a hiteleket fizetni és öngyilkosok lettek az emberek. De miért épp úgy, hogy az autójával neki megy egy másik autósnak?!- így kárt is okoz egy védtelen közlekedőnek, és ami a legfontosabb még lehet meg is sérül, netalán elhalálozik..
Vagy miért épp sétál ki egy autó/vonat elé?- hogy aki nem tudott leállni a járművel egész életében a szeme előtt legyen a látvány?! Annyira borzasztó!!!
szerintem is szörnyű hogy valaki eljut az öngyilkosság gondolatáig a helyzete miatt...
de akkor is basszus legyen öngyilkos DE ne gyilkos.
tessék szépen gyógyszert bevenni vagy fejest ugrani a 10.-ről- nem kilépni mert az túlélhető.
és nem vonat, kocsi elé ugrani, meg autóval karambolozni mert azzal mást is megnyomorít vagy akár megöl és ezáltal már nem öngyilkos hanem gyilkossá válik a szememben...
öngyilkosok meg mindig is voltak és lesznek... Magyarországon meg kiváltképp többen mint máshol...
köszi, hogy vigasztaltok, de a problémám eléggé összetett. nem sírok, hogy így szar, úgy szar az életem. másnak még szarabb, ezt tudom. próbálok ebből erőt meríteni, viszonyítani, de hamarosan eljön a pont, amikor nem megy.
a családom nélkülem is tud élni tovább, mindenki pótolható.
"mindenki pótolható"
Tévedsz: mindenki pótolhatatlan.
Azért, mert emberek vagyunk, és nem gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!