Szerintetek miért van Magyarországon ennyi rosszindulatú ember?
Már nem vagyok, de fiatalabb koromban ki voltam. Sajnos olyan iskolába jártam, főleg olyan osztályba, amely tele volt "szerencsétlen" elvált szülők gyerekeivel.. ráadásul az osztály egyik legjobb képességű tanulója lévén bizonyos tárgyakból tanulmányi versenyt nyertem, és jó osztályzataim voltak. De sajnos, mivel nagyon kicsi, vékony gyerek voltam, így az irigységen kívül még azt is el kellett viselnem, hogy gúnyolódtak rajtam nap mint nap.. én voltam a szülők egyke(tesóm nincs) elkényeztetett gyereke, akivel persze a tanárok is kivételeznek, ezért vannak jobb jegyeim ;-)))
és ez így ment nyolc évig.. mivel nem árulkodtam, nem panaszkodtam, nem vittek másik suliba.. különben meg jó időre sikerült annyira elhitetniük velem, hogy én tényleg rossz és értéktelen ember vagyok, hogy a középiskolában teljesen elszigeteltem magam az ottani társaktól...és egy biz. szubkultúrába menekültem.. Bocsánat, ez itt most nem rólam szól, nem offolok többé, de kérdeztél és válaszoltam:-)
gondolom, nem csak magyarországon közösítik ki egymást a diákok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!