Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez nagyon gyerekes, nyomulós...

Ez nagyon gyerekes, nyomulós a szülők és a volt barátnőm részérő?

Figyelt kérdés
Megromlott a viszonyom a gyerekkori legjobb barátnőmmel, jó ideje nem is beszélünk. Tegnap a szüleivel találkoztam, kérdezgettek, hogy mi lett a barátságunkkal, a lány otthon valótlanságokat állított rólam otthon, tegnapi beszélgetés során rájöttem, hogy a barátnőm november óta hazudozott nekem pofátlanul, most a szülei el akarják hozni hozzánk a barátnőmet egy beszélgetésre, megtudni, hogy ki hazudik, mert ők ártatlannak tartják a saját lányukat, és engem okolnak, hogy zátonyra futott a barátságunk, és ők azt akarják, hogy legyünk jóba újból, de én erről hallani sem akarok, mert már nem tudok benne megbízni ennyi hazugság után, hétvégén jönnek hozzánk, addigra a bartánőm még kitalál újabb mesét, hogy én vagyok a rossz, beképzelt ember.
2012. júl. 2. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mindenképp létrejön a "nagy találkozás" legyél valóban a rossz, beképzelt ember. Akkor majd nem fogják erőltetni a barátságot. Megszabadulsz a csajtól is, meg a szüleitől is.
2012. júl. 2. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem vagytok barátok, én letojnám......minek ez a vicces erőltetett szembesítés, amikor már nem is vagytok barátok? Én megmondanám, hogy nem igaz amiket a csaj mondott, és nem kívánok mosakodni a szituban, minden jót. Ennyi. Nem vagy köteles velük Mónika-show-t játszani, ha nem akarsz. Csinálj inkább valami jó kis programot, ők meg Mónika show-zzanak egyedül, otthon.
2012. júl. 2. 13:45
 3/4 A kérdező kommentje:
bakker,már tegnapi talizás a szülőkkel is a Mónika showra emlékeztetett
2012. júl. 2. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Micsoda "szép" dolog békebírót játszani egyértelmű pártállásnál. Ne idegesícsd magad, hogy próbálja a saját irháját menteni a szülők elött.

De ha már ennyire pofátlanok kérdezd meg ha tényleg ilyenek hisznek aminek ő állít be minek is kívánnak a lányuk mellé megint?

2012. júl. 2. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!