Milyenek az olasz férfiak?
Figyelt kérdés
Nagyon óvatos vagyok a netes ismerkedésekkel,nem is igazán szokásom.Van barátom is 3 éve,ezért pláne.2-3 napja bejelölt az egyik közösségi oldalon egy olasz férfi.Képek alapján nagyon szimpatikus,igazi olasz kinézettel (macsós)...El is kezdtünk beszélgetni,úgy vagyok vele,nincs ebben semmi,hisz más országban élünk,különböző kultúra,és legalább az angolt is gyakorolhatom.A páromat is beavattam.Elég nyugodt pasasnak tűnik ez az olasz férfi.Szeret sportolni,kirándulni,sokat mesélt magáról.Szóba hozta,hogy vonzódik a Kelez-Európai nőkhöz...Ezt érdekesnek találom...Úgy vélem,külföldön a K-Európai lányokat kicsit könnyűvérűnek nézik.Legalábbis ezt olvastam,hallottam pár embertől,de lehet tévedek.Lehet kalandot keres? Tudom,pár beszélgetésből nem lehet valakit megítélni,főleg interneten keresztül.Nem vagyok ,,bedőlős típus".Lehet épp az a probléma sokszor,hogy először minden ember gyanúsnak tűnik a szememben...Milyenek az olasz férfiak? Ő Szicíliai...Nagyon sokat bókol,talán a vérmérsékletéből adódik.Állítólag az anyjával él még mindig,pedig már 30 éves... Mi lehet a szándéka? 21/L2012. júl. 1. 21:52
2/9 anonim válasza:
Ugyanolyan különbözőek, mint a magyarok vagy mások.
3/9 A kérdező kommentje:
Én a mentalitásra gondoltam!Mint pl a spanyolok!Azt mondják,nagyon szenvedélyesek...
2012. júl. 1. 22:22
4/9 anonim válasza:
Amelyik. Ez személyiségfüggő. Egy finn is lehet szenvedélyes meg egy kolumbiai is hűvös. Semmi nem múlik a nemzetiségen.
5/9 anonim válasza:
Nem bonyolult a képlet.Fel akar próbálni.Amúgy jópofák.
6/9 anonim válasza:
nem a nemzetiség számít hanem a földrajz.. minél délebbre megy az ember annál hevesebb népeket talál.. ez egészen egyszerűen abból adódik, hogy ahol melegebb van ott élénkebbek az emberek, mint ahogy az állatok is.. és akinek az ősei régóta olyan helyen élnek annak ez már a vérében van.. részben ezért nyitottabbak, szenvedélyesebbek, rámenősebbek, közvetlenebbek az olaszok, a nők is nem csak a férfiak. Ez persze nem jelenti, azt hogy az olasz pasik mind jók az ágyban, meg macsó sem csak a szenvedélytől lesz az ember, bár azért az lehet, hogy ezen a téren is élénkebbek, a mondás is úgy szól: "itt a tavasz, dagad a f***..":D, -10 fokban az embernek bármiféle mozgáshoz kevesebb a kedve, meg régen északon több melóval járt az élet(állandóan fűteni, kevesebb kaja, rossz időjárás, sbt), ezért olyan csendesek és dolgosak a skandináv népek, még ha most már lenne is szabadidejük.. a magyar is beszédesebb, mosolygósabb mikor többet süt a nap.. csak délen még többet süt.. tehát cáfolom h mindenhol egyformák lennének az emberek, persze kivétel mindenhol van..
7/9 Airaa válasza:
Elnézve a kommenteket nem igazán találok személyes tapasztalatokat, csak ilyen gondolatvezetéseket. így hát írnék hátha segítségedre lehet, mert nekem elég sok olasz barátom van. igazából szinte minden olasz haverom iszonyat jófej, laza, poénos. ezért is élvezek velük beszélgetni, mert leírják ha 'szarul' vannak, leírják h minden OK, nyitottak, őszinték, és tényleg szenvedélyesek, ez nemcsak mendemonda ! a külön észrevétel h mérsékelten isznak, de izomból partyznak, mernek hülyén táncolni, és iszonyat jól smárolnak ;D ami még érdekes h a SZEXben iszonyat odafigyelnek rád, 60x megkérdezik h élvezed-e, minden ok? míg a finnek nulla arckifejezéssel és hanggal, az olaszok teljes beleéléssel szeretkeznek (:
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez nagyon jó hozzászólás! Ilyet vártam,aki érti is kérdést,és a saját tapasztalataiból,ismerettségeiből merítve válaszol! :) Ha tudsz még valamit,írj,szívesen olvasom! Hozzám a spanyol kultúra igaz,közelebb áll,de úgy hallom,ők is hasonlóak z olaszokhoz.
2012. júl. 7. 13:11
9/9 Airaa válasza:
Köszi ! igen, nekem egyik legjobb bnőmnek egy spanyol állatorvos udvarol most, és ez a Carpe Diem rájuk is vonatkozik ! nagyon dúrván bevállalósak a spanyolok is (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!