Hogy rejtsem el a füzetem eddig egy ideiglenes helyen van és most nem tudom írogatni?
Tedd a télikabátod zsebébe
Ha a téli vastag sálad összehajtva van a szekrényben, abba is belehajthatod
Abba a szekrénybe is rakhatod, vagy polcra, ahol az iskolai füzeteid, könyveid vannak, a kutyának sem fog feltűnni, hogy egy db-bal több van ott, mind eddig.
Miért nem írtok gépen? Pl. googledocsban, le se kell menteni a gépedre, és csak jelszóval fér bárki hozzá.
A füzetet amúgy én is füzetek közé raknám, vagy a könyvespolcon a könyvek mögé. Ezt úgy lehet, ha előtte elrendezed a könyveket, hogy a gerincük egy vonalban legyen a polc szélén (jobban is néz ki) - ekkor mögöttük lesz egy csomó titkos hely :)
Elég szánalmas, ha a saját családod elől el kell rejteni bármit is... Nálunk akkor se olvasna bele senki, ha nyitva hagynám az asztalomon. Ez lenne a normális, respektálni egymás privát szféráját.
Egyébként meg én is remélem, hogy van lektorod, ha tényleg írni akarsz komolyan...
Amúgy meg tedd be a szekrényedbe, vagy a fiókodba. Ott már csak nem áll neki kutatni senki, "hátha találok egy naplót"-alapon!?
Na, miért lett 0%-os a válaszom!? Itt mindenki szerint az a normális, ha a saját családtagok elől kell dugdosnia az embernek a dolgait?
Elég beteg emberek vagytok akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!