Ti mit mondanátok?
Figyelt kérdés
miért jobb telefonos értékesitönek lenni mint személyesen értékesiteni?2012. jún. 26. 19:06
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem jobb :D :D Azért mondom, mert én is értékesítő vagyok (nem, nem házalós, és mielőtt valaki azt hinné, semmi sz*rt nem adok el embereknek), és úgy gondolom, a személyes eladás sokkal hatásosabb, mint a telefonos. Persze, fel lehet hozni érvként, hogy nem kell személyesen tartani a kapcsolatot az ügyféllel, könnyebb elkerülni a kényes szitukat.... de nem hiszem, hogy tényleg jobb lenne.
2/2 anonim válasza:
Mert csak a telefont csapják rád és nem kell làtnod a megvető, dühös pillantásaikat! :Dd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!