Facebook-on valamit elnyomtam, hogyan lehet visszacsinálni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi történt, valamit biztos megnyomtam és azóta ha belépek csak címszavak jönnek fel semmit sem lehet csinálni, nem tudok üzit küldeni, hozzászólni, képet felrakni, semmit sem lehet csak be és ki jelentkezni. Mit csináltam?2012. jún. 26. 16:52
1/4 anonim válasza:
töröld a sütiket a böngésződből, talán megoldja
2/4 anonim válasza:
Esetleg egy takarító programmal (mint pl: Ccleaner) szabadulj meg a fölösleges elektronikus hulladéktól. Egyszerű használni, letöltöd valahonnan, nyomsz egy "takarítás" gombot és kész is, hátha segít :) Ez magába foglalja az előttem szóló ötletét is, ami szintén teljesen jó. Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Hűha, nem is olyan egyszerű:( A cookie-t nem tudom, hogy kell törölni, ott van látom az oldalon de nem tudom letörölni, a takarító program jól hangzik de nekem nagyon bonyolult, lehet több kárt csinálnék mint hasznot:(
2012. jún. 26. 17:28
4/4 anonim válasza:
jesszus... töltsd le ezt, telepítsd, és futtasd le, ez kitöröl minden sütit meg sok más
felesleges dolgot is, kárt nem csinálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!