Mi a véleményed a kárpátaljai magyarokról?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 18:41
1/10 anonim válasza:
Jó néhányat ismerek. Mire gondolsz?
2/10 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok,akik elítélik őket, az ország miatt,ahol élnek.
Milyennek találod őket?Vendégszerető vagy rideg emberek? Segítenek másokon vagy mindenkin átgázolnak?ilyenekre gondoltam:)
2012. jún. 25. 18:51
3/10 anonim válasza:
Semmi mármint nekem úgy tűnik sokan lesajnálják a nem anyaországi magyarokat a helyzetük miatt, szerintem ugyanolyan magyarok mint mi, nem kell sajnálkozni. Én mindig azt érzékelem mo-i magyarként a határontúliak között, hogy nagyon kedvesek előzékenyek és szinte csodálnak csak mert anyaországi vagyok. De az tény hogy nagyon aranyos, kedves, néha kicsit szerény emberek.
4/10 anonim válasza:
Egyébként tényleg vendégszeretőek és rendesek.
De 1-2 provokálni is képes a "külföldieket" elég rendesen.
Olyanokat énekelni, hogy lesz még xy város Magyországé. Vagy ilyesmi.
5/10 A kérdező kommentje:
Hallottam olyanokat is,hogy Magyarországon nem nagyon fogadják el őket. "ukrán kecskék"-nek is szokták nevezni állítólag.
2012. jún. 25. 19:00
6/10 anonim válasza:
vendégszerető, csupa szíve emberek :) sokszor jártam ott, szerintem nagyon normálisak.
7/10 anonim válasza:
Figyelj, a mai tinik között annyi kis primitív nyomi van, hogy nem kell velük foglalkozni.
Szeretjük őket:)
8/10 anonim válasza:
tudom hogy egy kicsit régi kérdés de a következö a helyzet én 10 éve dolgozok elárusito ként és azon kivül, hogy inkább vagyok Ukrán Magyar mint magyar - magyar ezt garantálhatom mert az iteniek mind utálják ökett sajna de nem azért mert magyarok csak azért mert lenéznek minket az ittenieket és szavakban nem tudom leirni hogy viselkednek velünk szembe pedig lehet hogy több magyar vér folyik a mi erünkben mint a magyarországiéban .....
9/10 anonim válasza:
A következő jelzőkkel tudnám illetni az ott élő embereket:
-Egyszerű, békés, kedves, vendégszerető, dolgos, házias stb... Túlzás nélkül állíthatom, hogy ezek mind igazak!
A sok pesti bunkó (tisztelet a kivételnek) tanulhatna az ott élő EMBEREKTŐL!!!
10/10 anonim válasza:
Sok ottani kultúrája kiemelkedőbb, mint az otthoniaké. Kedvesebbek, támogatóbbak, megértőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!