Jelenleg mi a külföldiek véleménye a Magyarokról/Magyarországról?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 10:02
1/15 anonim válasza:
A Magyarokról tuti nincs semmilyen véleménye, legfeljebb a magyarokról.
2/15 anonim válasza:
Magyarország jelenleg a f.ssal egyenlő, semmi pénzért nem mennék haza...
3/15 anonim válasza:
Véleményük az, hogy nem érdemes idejönni, ill. az hogy egy fejletlen, enyhén fogalmazva "rossz" ország. És ezzel én is egyetértek.
Egyáltalán nem vagyok arra büszke, hogy magyar vagyok.
4/15 anonim válasza:
A legtöbb külföldi v semmit nem tud rólunk, v utál minket (miközben szintén semmit nem tud rólunk).
5/15 anonim válasza:
Vannak akik nem szeretnek minket ezek azok az országok akik irigykednek a kultúránkra ezeréves múltunkra akik meg szeretnek azokkal rokoni kapcsolatba vagy történelmi barátságba vagyunk.
6/15 anonim válasza:
H államcsőd lesz, és a birka nemzet egyre nagyobb bjba sodorja magát. Továbbá orbánt "kamikaze viktor"-nak becézik.
9/15 anonim válasza:
Az, hogy ez az ország egy kalap sz**.
És ezzel én is egyetértek.
10/15 anonim válasza:
Hat nem irigyelunk benneteket nincs jo helyzet most magyarorszagon,de nyugtasson az a gondolat,hogy lassan egy orszag sem lessz irigylesre melto,egyebkent egy szep orszag ,szep kulturaval es az emberek pont olyanok mint mas orszagban vannak jok es rosszak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!