Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Túl buta vagyok egy ilyen...

Túl buta vagyok egy ilyen helyre? Nincs vissza út. Segítség!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok nemsokára kilencedikes. Szüleim biztatására egy elég erős iskolába jelentkeztem. Szerintük megvan az eszem hozzá. Kezdetben nagyon örültem, hogy felvettek de lassan kezd felszállni a rózsaszín köd és kezdek rájönni, hogy talán mégsem lenne olyan jó ez a suli...

Nem tartom magam okosnak, inkább csak szorgalmas vagyok. Félek ez kevés lesz ide.

Rajtam kívül 3 osztálytársam is idejön közülük 2 még véletlenül sem a jó fejek közül való.... Az (volt) osztály legnagyobb sznobjai. Tipikus anyuci kislánya/kisfia. Január óta mást sem hallok tőlük minthogy olyan jónak kellene lennem mint ők és hova gondoltam, hogy ide jelentkeztem. Az állandó piszkálódásuk is kételkedésre késztetett mert ok nélkül nem mondanák nem igaz?

Ezen felül a két pukkancsnak már van angol középfokúja és mindhármuknak van ECDL vizsgája. Ebben is le vagyok maradva. Azt sem tudom gimiben, hogy fogom ezeket megszerezni. A nyelvvel nincs gond azon már rajta vagyok de az ECDL...

Félek nem vagyok elég jó. Mi lesz ha a többi osztálytársam is ilyen mint ez a két hólyag?

Ha volt/van valaki hasonló helyzetben meghallgatom őt is :)

Bocsi a kisregényért.

Köszönöm!

2012. jún. 25. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lennél oda való, nem vettek volna fel, szóval ne aggódj ezen.

És lesznek új barátaid az ismeretlenek közül, nem ezzel a kettővel leszel "összezárva".

A tanulással meg nincs baj, ahogy kiveszem...

Fel a fejjel, élvezd a nyarat!

2012. jún. 25. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!