Kik ezek az Anettek, Ildikók, Noémik? Hogyan lehet ellenük védekezni?
Figyelt kérdés
#nyeremény #értesitők
2012. jún. 25. 17:18
1/5 A kérdező kommentje:
Tele van a postaládám mindenféle nyeremény értesítőkkel. Természetsen nem nyertem semmit, de a szédítés megy ezerrel. Hogyan lehet levakarni ezeket az Anneteket, Ildikókat és még ki tudja milyen nevű molesztálókat?
2012. jún. 25. 17:21
2/5 anonim válasza:
ezek nem molesztálók,ezek simán csak elakarnak adni neked,árut/szolgáltatást,
mi úgy szoktuk,hogy le se sz.rjuk őket,azt lassan lekopnak
3/5 anonim válasza:
:D Én is Ildikó vagyok, de nem én zaklatlak:)
Amúgy nincs valami ezeken a pírokon, vmi cím, vagy valami..írjatok nekik vmi levelet, hogy nem tartotok rá igényt, vagy telón felhívni őket..annyira nem értem pontosan, miről van szó, de én ezt tenném:)
4/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam válaszolni néhányszor az ilyen ajánlatokra, de minden esetben visszajött a levél. Miféle fantomok ezek?
2012. jún. 25. 17:44
5/5 anonim válasza:
Én is kapok napi szinten e-maileket, hogy nyertem ezt vagy azt, holott nem is vettem részt semmilyen nyereményjátékban. Ezek csak az adatainkat akarják megszerezni ill. átverések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!