Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak (főleg)! Persze...

Fiúk, férfiak (főleg)! Persze csak aki magára ismer. Miért a fél órás nagy WC?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre már több munkahelyemen is, hogy férfi kollégáim a közösen használt mellékhelyiségeket fél órákra lefoglalják. Két slozi van az egész cégnél, de még így is. Miért nem húzzátok le legalább ha már kijött aminek ki kellett jönnie? Aztán lehet még utána trónolni, legalább nem más szívná be a szagot. Amit gondosan kevertek légfrissítővel a végén. Nem ciki, hogy gyanútlanul bemegy utánatok valaki és elájul? Ez valami területjelző technika, vagy kevés rostos ételt esztek és nehezebben távozik a bélsár?:D Próbálok megértő lenni.
2012. jún. 25. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na, ezt én se értettem sosem. Fiú vagyok, de általában öt perc alatt végzek. De van olyan ismerősöm, aki tényleg fél órákat benn csücsül. Meg úgy általában ezt látom, hogy a férfiak baromi sokáig használják. Tényleg nem tudom, miért.
2012. jún. 25. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Idegen helyen sosem ülök fél órát, égne a fejem, hogy bebüdösítem az egész épületet. De otthon jól esik az a kis szünet. Olyankor az ember kicsit fellélegzik, megkönnyebbül, lazít. Kicsit magam maradhatok a gondolataimmal, és tudom, hogy nem zavarnak meg. Olyankor megszűnnek a konvenciók, felszabadultan ücsöröghetek gatya nélkül, ahogy Isten megteremtett. :)
2012. jún. 25. 15:07
 3/11 yuda ***** válasza:
100%

Megtippelni tudom, bár láttam már olyat, hogy ffi elindul és céltudatosan felkészülve újságot vesz magához :)

Bátrabbak regényeket olvasnak gondolom, ez lehet az oka.

2012. jún. 25. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Én a WC-n ülve hírportálokat szoktam böngészni a telefonomon. :D
2012. jún. 25. 15:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Otthon mindenki úgy csinálja, ahogy neki jól esik:D De eszméletlen, hogy még egy olyan munkahelyen is ez menjen, ahol 40 emberre két wc jut. Néha szinte egymásnak adjuk a kilincset:D
2012. jún. 25. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Munkahelyen pofátlanság, egyetértek. Megnyugtatlak, nem minden férfi szeret fél órát ülni egy olyan deszkán, amin előzőleg fene tudja ki ült. (Én spec. csak lebegek felette.) És azt sem minden férfi élvezi, ha az ő gázait szívja az egész kollektíva. (Néha cigifüsttel keverve egy ablaktalan helyiségben, mint a mi cégünknél.)
2012. jún. 25. 15:26
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Szorulás... Több embert érint, mint gondolnád.
2012. jún. 25. 15:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem kell megnyugtatnod, tudom hogy nem minden férfire jellemző:D De az itt dolgozókra igen:P
2012. jún. 25. 15:49
 9/11 Andizsuzsi ***** válasza:

"Olyankor az ember kicsit fellélegzik"

Ez nagyon tetszik!!!

2012. jún. 25. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Én tipikusan az az ember vagyok, aki fél órákat van a wc-n - persze nem munkahelyen. Az a helyzet, hogy mindig újsággal megyek be és ott nekilátok olvasni.
2012. jún. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!