Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a tinédzserek...

Miért hiszik azt a tinédzserek, hogy attól lesz jó egy osztálykirándulás, ha részegre isszák magukat?

Figyelt kérdés
Mi is ittunk osztálykiránduláson, de a húsz fős osztályból csak egy srác nem ismerte a mértéket. Most meg rendre azt látom minden második kérdésnél, hogy be akarnak állni, meg vízipipázni, dohányozni akarnak. Miért jó ez nekik? Én főiskolán rúgtam be először, más meg már a hetedikes osztálykiránduláson.
2012. jún. 25. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Mert jó. Mármint, nyolcadikban kétnaposon tök izgalmas volt, előtte 1 hétig szervezkedtünk, hogy ki milyen piát hoz, én le is írtam egy listára, aztán a kirándulás reggelén a vonatállomáson ellenőriztünk, és a többség tényleg hozta.:D Mondjuk nálunk a 2 kísérő tanár+az ofő is vettek a kisboltban egy Royal vodkát maguknak... az nap este senki nem fújt takarodót.:P
2012. jún. 25. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik, hogy a piálás és a cigizés vagány dolog. Öcsém pl. még huszonévesen (közelebb a 30-hoz, mint a 20-hoz) is azt hiszi, hogy az a menő, ha minél hangosabb a motorja/autója.
2012. jún. 25. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Ez mindig így volt.A szüleim mesélték hogy 20-30 évvel ezelőtt is ugyanilyenek voltak a fiatalok.

Csak sokan szeretik szépíteni a dolgokat hogy példát próbáljanak mutatni.

2012. jún. 25. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit tudok, hogy közel sem volt üdvözítő érzés a padlóról felvakarni egy totál öntudatlan brigádot. Maguk sem képesek indokkal előhozakodni, gondolom, a tiltott gyümölcs zamata.

14/L

2012. jún. 25. 15:01
 5/6 yuda ***** válasza:
100%

Valaki írta, hogy vagány és menő. Ezt a részt lefordítanám magyarra: felnőttnek akar mutatkozni.

Vagyis azt hiszik, attól felnőttesebbek, ha megengedik hogy jól leigyák magukat. Igazából ez nem logikus, mert normális felnőtt nem akar részeg lenni, hiszen részegségnél kifordul az ember magából, saját magát lejárató módon, nevetségesen viselkedik, másnapról nem is beszélve, de egy gyereket nem tudsz erről meggyőzni, azt hiszi mégis ez a menő.

2012. jún. 25. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azzal vitatkoznék, hogy régen is ez ment volna. Még 10 évvel ezelőtt is jobb volt valamivel a dolog. Emlékszem, amikor én alsó tagozatos voltam, hozzá sem mertem szólni egy 7-8. osztályos gyerekhez. Mikor mi lettünk akkorák, minket már rendesen provokáltak, cukkoltak a kis piaci legyek, annak tudatában, hogy úgyis melléjük áll a tanár. És tőlünk sose jött ki bőgve a tanár az osztályból.

Ma is látom a 12-13 éves suhancokat a buszon, vagyont érő telefonokkal, és abban a stílusban beszélnek (vagyis próbálnak), amiben sok 17-19 éves tirpák majom.

Hozzátenném, ez nem az ő hibájuk. Egyszerűen nem törődött velük senki, és felneveli őket az utca, és a média.

2012. jún. 27. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!