Lila nyuszi kérdése:
Szerintetek mennyi idő alatt változhat meg egy ember gyökeresen?
Figyelt kérdés
Egy bizonytalan, kétkedő, önbizalomhiányos, gátlásos, időnként tüskés, hangulatember, túlérzékeny, néha görcsös lányból akinek a szerelme mindennél fontosabb lenne egy kiegyensúlyozott, rugalmas, felszabadult, életvidám, kellő önbizalommal és önszeretettel rendelkező nővé, akinek az első önmaga és a szerelme boldogsága. Igazi változásról beszélek, nem csak pár napig, hétig tartóról.2012. jún. 25. 01:56
1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy változni is akar.
2012. jún. 25. 01:58
2/7 anonim válasza:
nőként nehezebb, mert sokkal hajlamosabb vagy külső megerösitésre alapozni az önképedet. Ez a női nemi szerep egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy behodolsz a férfinak. Mondjuk ez a problémaleirásodból is ordit, hogy a pasiért teszed.
ahogy észrevettem, bizonyos jellemvonások nem tudnak eltünni az emberböl. Belölem pl a depressziora valo hajlam. valakiböl meg az egoizmus, megint másból az optimizmust nem lehet kiölni.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak egy pasiért, amíg fiatal vagyok addig kell változnom, idősebb korban már nehezebb és talán akkor már nem is érezném, hogy változtatni kellene. Most még látom, hogy ha így folytatom akkor nem lenne ennek olyan vége, ahogy szeretném. Örülnék ha lenne kinek alárendelni magam, nagyon szeretnék már egy rendes kapcsolatot, ez persze nem azt jelenti, hogy csak nekem kellene beleadni. Egy kapcsolatban szerintem mindketten alárendelik magukat a másiknak egy kicsit.
2012. jún. 25. 02:16
4/7 anonim válasza:
Alárendelni? Inkább mellé. Környezetváltozás, önállóság, különköltözés. És persze nem árt egy lovag úr sem, aki az első sorban felhalmozottakból második sorit varázsol.
35F
5/7 A kérdező kommentje:
Kitől kéne különköltözni? :D Családdal élek. :)
Nem egy lovagtól kellene ettől függnie, mert ha eltűnne a képből akkor megint visszaesnék a régi énemhez.
2012. jún. 25. 12:10
6/7 anonim válasza:
Akkor nem beszélhetünk jellemfejlődésről, ha visszaesnél. De nem esnél.
7/7 anonim válasza:
Amivé fejlődtél nem a véletlen műve. Hanem több tíz év behatásai, és a rá adott reakcióid. Ezek nagy része kitörölhetetlen reflex lett. Nyilván egy gyökeres változás változtatja az embert, de ahhoz is évek, évtizedek kellenek. Pláne pozitív irányba nehezebb változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!