Miért nem látni apácát élelmiszer üzletben?
Figyelt kérdés
Nem kell neki kenyér vagy valami kaja , nem használ WC papírt ? De még szappant se vesz !2012. jún. 24. 20:49
1/11 anonim válasza:
Én sem láttalak még téged élelmiszerüzletben! Netán nem, hogy te sem használsz ilyeneket..?!
2/11 anonim válasza:
Nem mindig vannak szerzetesi ruhában, szoktak civilben is lenni.
Nekem van több apáca ismerősöm és olyan furi volt őket így látni, fel sem ismerem őket néha:)
3/11 anonim válasza:
A pápai Teszkóban vásárolnak, azért nem látod őket.
4/11 anonim válasza:
Lehet látni, csak nem mindig apáca öltözékben vannak, ezért nem tudod, hogy ők azok.
5/11 anonim válasza:
Most ezen miért ütközöl meg?
A papok sem járnak az utcán reverendában, és hasonlókban!
Sőt, szerintem a pápa is, amikor "lejárt a munkaideje", átöltözik melegítőbe, vagy akármibe!
6/11 anonim válasza:
Azért mert te nem láttál apácát vásárolni attól még ők vásárolnak. Nem csak az létezik amit te személyesen megtapasztalsz!
7/11 anonim válasza:
Az apácák általában a rendben élnek és étkeznek. Legfeljebb személyes holmikat vásárolnak,többnyire civilben. Legalábbis Magyarországon. Nyugaton nem feltűnő az apáca öltözék. Németországban sokszor találkoztam üzletekben apácákkal.
8/11 anonim válasza:
Mert a kaját megtermelik a zárda udvarán, a szappant főzik, wc papír helyett meg lapulevelet használnak. De valószínűbb, amit a fentebbiek írtak. :)
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó kérdés. Én sem láttam még soha apácát vásárolni.
Most az jutott eszembe, hogy az oké, hogy a papok átöltöznek, de az apácák nem zárdában vagy nem tom hol laknak, ahol egész nap apácaruhában vannak? Tudom hülye kérdés, de én tényleg nem tudom. Nagyon távol áll a vallás tőlem és apácát utoljára szerintem Olaszországban láttam évekkel ezelőtt, na meg a filmekben.
10/11 anonim válasza:
legutóbbi válaszolónak: bemész gy katolikus iskolába ott szerintem találsz néhányat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!