Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki hogy...

Hogyan mondjam el neki hogy már kicsit sok amit csinál?

Figyelt kérdés

Szóval van egy oszt.társam aki eléggé rám van akadva és folyton jön utánam, ugyanazt csinálja amit én.Most például engem zaklat hogy keressek neki árlistát ahová megyünk kempingezni a családommal mert ők is jönni akarnak ugyanakkor amikor mi. Úgy érzem megfojt evvel. Nem akarom hogy velünk jöjjenek de semmi ötletem hogy miként tudnám elmondani ezt neki finoman..

Mindketten lányok vagyunk. Előre is köszi a válaszokat.

2012. jún. 24. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki hogy nagyon meghizott. Soha többé nem látod.
2012. jún. 24. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezek tipikusan a kényes de mindenképp megoldást kívánó szituációk.

Pedig ha nem akarod, hogy rátelepedjen de durván megsérteni sem szeretnéd egyetlen megoldás van, az, hogy beszélsz vele.

Finoman kedvesen, mondd, hogy értékeled a barátságát és sokra tartod, de vannak programok amit a családoddal képzelsz el kizárólag, ekkor pihensz a sulitól stb. A lényeg, hogy finoman. Kényes helyzet, de ha nem oldod meg nyilván ő sem gondolatolvasó... Kérd meg, ha értelmes ember megérti sértődés nélkül.

2012. jún. 24. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát pedig kénytelen leszel megmondani, hogy neked ez így sok. :s

Ha nem őszintén csinálod, csak veszekedés lesz belőle, amit gondolom nem akarsz.

Egyébként én beszélek, pedig hasonló helyzetben vagyok. Látod, egy dolog tudni, hogy mit kéne csinálni, más dolog meg is csinálni azt... :)

2012. jún. 24. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam:)

a harmadik válaszolónak pedig sok sikert!:)

2012. jún. 24. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm, neked is. :)
2012. jún. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!