Utálnak a szomszédok, rossz érzés?!
Két nagyon eleven kisfiammal itthon vagyok, sorházi lakásban, kerítéssel elválasztott udvarrésszel. Egyik szomszéd roma család egy gyermekkel, kertibulival. Másik harmincas-negyvenes pár babát várnak. A lényeg, hogy igen kicsit erősebb a hangom alapból is, de ha nehéz napom van a manókkal persze kiabálok én is, meg ha önfeledten játszunk sem zajtalan. A roma nő leordított mert szóltam kedvesen, zárja el a kutyáját mert a totyogóm elbukik a lépcsőn benne, kaptam hideget-meleg, de ráhagytam. A terhes nőt meg valahol megértem mert én is terhesen hangszigeteltem le a roma felőli falat, nem tudtam pihenni. Kérdeztem hogy van, erre kedvesen de kimérten elmondta egész nap a hangom áthallatszik. Igyekeztem még lejjebb venni magam, de most suttogjak a gyereknek ha indul a konektorhoz, vagy ne játszunk? Mert anyósomat is hallja ha itt van. Mi este fél nyolctól reggel hétig alszunk, nem zavarunk senki. De a roma nővel azóta összejárnak és rendszerint tele is beszéli a terhes fejét mert már nem is nagyon köszön. Mit javasoltok? A saját házamban rettenetesen érzem magam az igazságtalanságtól mert
1: a terhesnek első baba, lövése nincs milyen zajjal jár két manót nevelni próbáló aya + nem hallja mit művel a roma család mert ugye nem mellette lakik (két nyugdíjas viszont igen, ki is vannak borulva)
2: a roma nő manipulálja de azt nem teszi mellé, hogy ő ha itthon vannak annyira bandázik, hogy inkább nem vagyunk az udvarunkon olyankor, és hazudgál is.
Bocs, hogy hosszú lett!
Most őszintén: minek foglalkozol ilyen gyökerekkel?
Ezekkel akarsz te jóban lenni?
Én már régen lepattintottam volna őket, nemhogy még a társaságukat keressem.
Nálunk is laknak ilyen népek, de eszem ágában sincs jópofizni velük. Van családom, valamint épp elég normális barátom, akikre megéri a (drága) időmet fordítani.
De mivel te nem akarsz bunkó lenni velük, a következő technikát ajánlom részedről részükre: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!