Rosszul adott vissza és én sem figyeltem, olyan rossz érzés, mit tegyek?
Pedig már nem tudsz mit tenni.Reméljük neki sem lesz emiatt kenyérkérdés hó végén.Off: egy hónapja járt nálunk a kéményseprő,és majd' 2 hét után vettem észre,hogy itt hagyta a szénmonoxidmérő masináját.Felhívtam a megyei tűzvédelmiseket,nem hozzájuk tartozott,aztán a szomszéd városiakat.Ők foglalkoznak a mi falunkkal.Bejelentem,a nő majdnem hogy lecseszett,hogy miért ilyen későn szóltam.Másnap eljött egy kéményseprő és meg sem köszönte.
Ne parázz rá nagyon,ilyenek is vannak.
Ahogy a 2-es írta, ha a postának szólnál, akkor gyakorlatilag szólnál a főnökének, hogy többet adott vissza neked. Nehogy felhívd! Inkább kipótolja ő maga nap végén a hiányt és legközelebb jobban figyel, de legalább nem rúgják ki...
Én az ilyenekből már nem csinálok ügyet, hisze egy csomószor meg az van, hogy kevesebbet adnak vissza és csak később látom. Nem nagy összegek ezek, ilyen körforgás és kész.
Postás vagyok.
Ez sajnos előfordul. Ekkora összegnél még nem, de ha több hiányzik neki (sajnos ez is előfordul, emberek vagyunk) , valószínűleg visszament volna a címekre érdeklődni, hogy adott -e valahol többet. És az esetek többségében ilyenkor mindenki tárja szét a kezét, hogy nála biztos nem....
De ezzel a vezetők is tisztában vannak. Nyugodtan felhívhatod a postát és megkérdezheted, ki volt aznap felétek szolgálatban, és elmondhatod azt, is, hogy többet adott vissza és te szeretnéd visszaadni neki. Ezért nem fogják kirúgni, ez a pénzkezelés velejárója, nem gépek dolgoznak a postán, hanem emberek. Viszont ha ezt megteszed, valószínűleg megjegyzik a postán a neved (bár kérdés, mekkora városban laksz), hogy egy rendes ügyfél vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!