Ti nem tartjátok gáznak azokat a képeket, amiket az ember maga fotóz?
De, a legszánalmasabb:
Telefonnal, tükörből, pucsítva, V-t mutatva, csücsörítve. Ebben minden benne van. :D
De ezekből akár csak egy is elég szörnyű...
Engem például hidegen hagy. Személy szerint sokkal jobban zavar azon emberek, akik másokat gyaláznak, utálkoznak valami olyanért, ami csak egy cselekvés, senkinek nem okoz kárt, vagy bármi hasonlót.
Nem tetszik, ne foglalkozz vele. Nagyságrenddel gázabb neten fröcsögni miatta...
Gondolom arra érted a magát, amit önmagáról készít. :D
De, nagyon gázok, főleg amikor a tükör előtt még csücsörít vagy befeszít.
Köszönöm a válaszokat! Kedves 5-ös válaszoló! A Te válaszod - tiszteletben tartva a véleményed jelentem ki - az a tipikus válasz, hogy ne törődjünk másokkal, ne beszéljünk ki másokat a neten, stb., csakhogy az ember nem ilyen. Úgy gondolom, nem sértettem meg senkit, mert nem azt mondtam, hogy "nézzétek, Kovács Pistának milyen gagyi képe van". Én egy csoportról összefoglalóan beszéltem, és az, hogy ő ezt csinálja, azt jelenti, hogy képviseli ellenem a véleményét. Ha nekem valaki azt mondja, hogy nem bírja a barna hajú embereket, nekem kevésbé sértő, mintha konkrétan azt mondaná, nekem van ronda hajam. De ez az én meglátásom.
Úgy gondolom, a Facebookra mindenki maga tölti fel a dolgait. Azzal, hogy kitette, vállalja, hogy az embereknek véleménye van róla. Nem csak hogy vállalja, de ezt is szeretné elérni. Persze pozitív irányba. A lehetőség magában foglalja az ellenkezőjét is. Onnantól, hogy ő nyilvánosan megosztott valamit, nekem jogom van véleménnyel lenni róla, főleg, ha az ilyen képei teljesen mesterkéltek. Márpedig azok. Senki nem jár pucsítva, V-t formálva az ujjaiból az utcán. Azt akarja, hogy feltűnjön. Hát sikerült. Ha valaki úgy gondolja, hogy az én fotóm gagyi, akkor neki is van joga kitenni a kérdést GYK-ra, ha nem azt mondja, h "XY fotója gagyi, nézzétek", hanem, hogy "de nem bírom azokat az embereket, akik így meg úgy fotózkodnak". És akkor én azt fogom mondani, hogy nekem ez tetszik, és folytatom, és ezzel vállalom a véleményem vele szemben.
Egyébként köszönöm a Te válaszodat is. Érdekelnek még továbbiak is.
Azt gúnyosan értetted, hogy sok barátja van?
Amúgy nekem is van egy ismerősöm, és az van a képén, ahogy a vaku csillan a tükrön, amin ráadásul látszik, hogy nincs letakarítva.... Pont a fejét "takarja ki" a vaku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!