Miért olyan sok az alacsony és tömzsi gót/metálos lány?
Fiúban érdekes módon nagyon ritka ez az alkat, ők inkább vagy magasak és gizdák, vagy nagydarabok, a szó minden értelmében (széltében is, hosszában is)... esetleg egyszerűen csak picik is vékonyak. Lányban viszont meglepően sok az alacsony és tömzsi. Vajon miért?
(Megjegyzés annak, aki úgyis tudja, hogy rá vonatkozik: remélem, nem hímsoviniszta a megfogalmazás. Csak egy észrevétel szóba öntése, aminek kíváncsi lennék a hátterére. Köszi... ;) )
egyébként sok lányt ismerek, de egyiknek se jönnek be a "kigyúrt pasik"
ez néhány pasi kényszerképzete vagy nem tudom mije.
Köszönök minden választ, sok nagyon jó volt köztük. :) Én senkit nem pontoztam le, csak fel azokat, akik különösen tetszettek, de alapvetően minden válasz nagyon jó, köszönöm. :)
Csak arra válaszolnék külön, hogy "Vagy őket veszed észre. Tudod, ha már keresel valamit, akkor arra fogsz figyelni, és hiába mondjuk ezerből egy az olyan, azt veszed észre és az marad meg benned."
Ez egy teljesen valós jelenség, és éppen ennek az elkerülése érdekében számszerűen számolom magamban a látottakat. Mivel így sem tűnnek csupán feltűnő kisebbségnek, ezért tettem fel a kérdést. :)
Ahh.. tudom,hogy nem igazán témához illik:D
Csak megakadt ismét a szemem egy dolgon..
Tanuljátok már meg, hogy NINCS OLYAN SZÓ, h. gothos!!!
goth van.
De hogy vmi témához illőt is mondjak, sztem azért ducibb a legtöbb(persze azért van bőven kivétel) goth csaj, mert alig mozdulnak ki a házból.. amiatt, mert nem szeretik a napot vagy azért, mert nincsenek barátaik vagy egyszerűen csak antiszociálisak.
Bár én is az otthon maradósak közé tartozom.(nem akarok kisregény írni ennek okáról.)De egyre kezdek elhízni :O X3
Am. én egy metálos csaj vagyok, de írtózom a napról.Nagyon figyelek, h. megtartsam a széép fehér színem.(már betegesenO_o) Ez is az egyik ok, h. nem nagyon megyek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!