Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olyan sok az alacsony...

Miért olyan sok az alacsony és tömzsi gót/metálos lány?

Figyelt kérdés

Fiúban érdekes módon nagyon ritka ez az alkat, ők inkább vagy magasak és gizdák, vagy nagydarabok, a szó minden értelmében (széltében is, hosszában is)... esetleg egyszerűen csak picik is vékonyak. Lányban viszont meglepően sok az alacsony és tömzsi. Vajon miért?

(Megjegyzés annak, aki úgyis tudja, hogy rá vonatkozik: remélem, nem hímsoviniszta a megfogalmazás. Csak egy észrevétel szóba öntése, aminek kíváncsi lennék a hátterére. Köszi... ;) )

2009. júl. 6. 22:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Biztos komplexusuk van miatta, és ez a stílus egy kicsit olyan szomorú" vagy nemtom, meg nem öltöznek plázacicásan emiatt, meg ráadásul a fekete véknyít. szerintem ez lehet az oka. de én nem vagyok goth csak alacsony és tömzsi :D
2009. júl. 6. 22:52
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
Ezzel úgy érzik tartoznak valakihez. Mert amúgy nem kellenek senkinek.
2009. júl. 6. 22:57
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
a magas vékony fiúknak pedig biztos amiatt van komplexusuok hogy olyan nyüzügék mert sok csajnak csak a kigyúrtak jönnek be
2009. júl. 6. 22:58
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az EMO stílussal kapcsolatban merül fel egy hasonló kérdés... Vajon miért olyan vékonyak az EMO stílusú fiúk... :D
2009. júl. 6. 23:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben ott egy lehetséges válasz: azok a lányok gondolják a kinézetükhöz illőbb stílusnak a gót és a metálos stílust, akik úgy gondolják, hogy a kinézetük kevésbé felel meg a hivatalos szépségideálnak. Tehát ha a közmegegyezés szerint a "plázacica" (magas, csontsovány, lebarnított, egyeneshajú szőke) számít a bevett, elfogadott, tökéletes szépségnek, akkor mondjuk az alacsony és teltebb alak (vagy éppen a göndör, vöröses haj, a nagyon fehér bőr - figyeld meg, hogy a goth szépségideál szinte teljesen a plázacica ellentéte) nem a "tökéletes"-t, hanem a "különleges"-t akarja megcélozni. Ehhez olyan öltözködés kell, amely szembenáll a bevett "normális" divattal, tehát egy "alternatívabb" divat illik a "különleges" alkathoz. Fiúknál is aki nem eléggé "férfias" a szó mainstream értelmében, az azáltal, hogy "alternatívabb" módon öltözik, "döntéssé" alakítja ezt az adottságot. Ez azzal a roppant érdekes következménnyel jár, hogy végül nem tudod, hogy a kicsit kövérkés lány az alkatához választott-e ruházatot, vagy a ruházatához alkatot (amikor lemondott arról, hogy fogyókúrákkal és szoláriumban fekvéssel kínozza magát, és ezzel lemondott a plázacicalét lehetőségéről is). Nyilván vannak harciasabb egyének is, akik kijelentik, hogy elvből elutasítják (lányok) a barnulást és a fogyókúrát vagy (fiúk) a sportot és edzést. Ez pedig a gót világképbe illik. Ezekben a kérdésekben sohasem lehet tudni, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás.
2009. júl. 6. 23:04
 6/20 anonim ***** válasza:
46%

a goth fiúk elutasítják maguktól a sportot és az edzést?S:

najó, hát ezt nem tudtam eddig....mondjuk nem nagyon értem meg őket! sport és edzettség nélkül mit ér az élet? vagy gyengének jobb lenni mint erősnek? nem az izmokról beszélek amúgy, hanem az erőről...áhh, na mind1, én már sosem leszek goth látom XD

23/F

2009. júl. 6. 23:33
 7/20 anonim ***** válasza:
41%
A fekete slankít. Azért.
2009. júl. 6. 23:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a kerek női idomokon viszont jól mutat a csipke.
2009. júl. 6. 23:53
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
első és a harmadik ugyan azt írta, mint aki a hosszú szöveget, csak nem volt olyan tudományos, de mind1...
2009. júl. 7. 00:39
 10/20 anonim ***** válasza:
54%

South Parkban volt egy rész, mikor a darkosok vagy minek hívják ott magukat, nem voltak feltünöek, mert vagy normális ruhákban jártak, vagy mindenki darkosnak volt öltözve, és ott depiztek. A dagi csaj meg megjegyezte, hogy most megint dagi csajjá változott, mert addig előbb volt az öltözködési stílusa, mint a kövérsége és az alapján nevezték meg meg ilyenek. Tehát szerintem egyfajta menekülés, meg a dagadt csajok többször depressziósak.

üdv: egy dagi de nem feketeruhás depressziós csaj.

2009. júl. 7. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!