Miért olyan sok az alacsony és tömzsi gót/metálos lány?
Fiúban érdekes módon nagyon ritka ez az alkat, ők inkább vagy magasak és gizdák, vagy nagydarabok, a szó minden értelmében (széltében is, hosszában is)... esetleg egyszerűen csak picik is vékonyak. Lányban viszont meglepően sok az alacsony és tömzsi. Vajon miért?
(Megjegyzés annak, aki úgyis tudja, hogy rá vonatkozik: remélem, nem hímsoviniszta a megfogalmazás. Csak egy észrevétel szóba öntése, aminek kíváncsi lennék a hátterére. Köszi... ;) )
a goth fiúk elutasítják maguktól a sportot és az edzést?S:
najó, hát ezt nem tudtam eddig....mondjuk nem nagyon értem meg őket! sport és edzettség nélkül mit ér az élet? vagy gyengének jobb lenni mint erősnek? nem az izmokról beszélek amúgy, hanem az erőről...áhh, na mind1, én már sosem leszek goth látom XD
23/F
South Parkban volt egy rész, mikor a darkosok vagy minek hívják ott magukat, nem voltak feltünöek, mert vagy normális ruhákban jártak, vagy mindenki darkosnak volt öltözve, és ott depiztek. A dagi csaj meg megjegyezte, hogy most megint dagi csajjá változott, mert addig előbb volt az öltözködési stílusa, mint a kövérsége és az alapján nevezték meg meg ilyenek. Tehát szerintem egyfajta menekülés, meg a dagadt csajok többször depressziósak.
üdv: egy dagi de nem feketeruhás depressziós csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!