Mit rontottam el miért van ez?
Figyelt kérdés
Az állítólagos legjobb barátnőmet nagyon birom!
de ha írok neki sms-t nemválaszol.
a suliban mindig eggyütt vagyunk nyári szünetben nem (sőt)
a suliban gykran volt hogy fizettem neki valamit , de ő nekem sose..
én nagyon birom meg minden talán jobban szeretem őt mint a saját testvérem , és ennek talán van valami oka is úgyhogy légyszives a válaszokban e legyen olyan hogy a barátnőm egy liba, meg had ne soroljam...
A KÉRDÉSEM : miért nem keres?
az utcájában lakik még egy lány és ma pont arra jártam és láttam hogy ott állt a biciklijével..de nekem nem szoltak vagy valami!
2012. jún. 22. 19:51
1/2 anonim válasza:
Én úgy gondolom, aki nem keres, annak nem is vagy fontos. Viszont azt is el tudom képzelni, hogy esetleg téged érez túl soknak. Ha mondjuk sokszor keresed és érzed, hogy ő nem akar veled beszélni/lenni lehet annyi a gondja, hogy úgy érzi rátapadsz (ne haragudj). Mindenképp beszélj vele, kérdezd meg ő miért nem keres téged. (:
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :))
2012. jún. 22. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!