Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne akadályozzo...

Mit tegyek hogy ne akadályozzon a magasságom és ne legyen rossz, hogy mindenki alacsonyabb nálam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Magas lány vagyok , mások szerint csinos , szép , de nem tudok megbarátkozni azzal ,hogy mások picik és törékenyek én meg magas vagyok , igaz ,hogy vékony de akkor sem törékeny és kicsi. Nem számítok annyira magasnak 177 cm vagyok , de mégis mindig beszólnak , vagy szóba hozzák a magasságomat . Nagyon kevés magas fiút ismerek itt ahol élek és nem találok magamnak párt sem emiatt.
2012. jún. 22. 19:31
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
örülj neki hogy magas vagy!..magas vagy és vékony...nincs is annál jobb..elveszni egy hosszú vékony lány hosszú vékony combjai közt.nekem is van egy edzőtársam ,ő 185 cm magas vékony..őt is zavarja hiába mondom hogy ez csak jó.nem hitt nekem,még akkor se mikor elkezdtem neki udvarolni...szóval légy rá büszke.:)
2012. jún. 22. 23:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Egy 177 cm magas csinos lánynál nincsen szebb, nekem is nagyon tetszenek az ekkora lányok és amúgy meg, ne zavarjon, hogy mások piszkálnak, le kell őket tojni nagy ívből. Amúgy én pont a te ellentéted vagyok 165cm és fiú, már 22 éves vagyok és minden ismerősöm magasabb, mint én. De én így érzem jól magamat.
2012. jún. 23. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!