Mit tegyek hogy ne akadályozzon a magasságom és ne legyen rossz, hogy mindenki alacsonyabb nálam? (többi lent)

Majd összejössz egy törpikével :D

Én 185 vagyok és a munkahelyemen középmezőnyben vagyok!
Remélem mostmár átérzed a kérdésed komolytalanságát?! :D
Én pár centivel vagyok alacsonyabb nálad(173 cm a magasságom),de még így is sok fiúnál voltam magasabb gimiben,aztán találkoztam a barátommal,ő 194 cm magas,mellette pici vagyok :) és megjegyzem,hogy az ország másik felében lakik,nagyon nem ott ahol én,szóval van még remény számodra is :).Egyébként nemrég kérdezte tőlem egy alacsonyabb csaj,hogy nem érzem-e magam nagydarabnak attól,hogy kicsit magasabb vagyok,mondtam neki,hogy egyáltalán nem,sőt még inkább kihúzom magam :)(vékony is vagyok,nem is értem,mitől kéne nagydarabnak éreznem magam),tedd te is ezt és ne szégyelld a magasságod,csak azért mert magasabb vagy másoknál,ne érezd magad rosszul,valószínűleg csak irigykednek...és azért az a 177 cm nem a világ vége,volt osztálytársnőm nálam is vagy 10-15 cm-vel volt magasabb,sosem panaszkodott...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!