Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyedül érzem magam. Mit...

Egyedül érzem magam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sok barátom van..a suliban, de mivel vége van sz*rnak rám egy nagyot. Facebookon ha írok valakire hogy Szia! kilép vagy nem válaszol. Már biztos vagyok benne, csak arra vagyok jó hogy a házit lemásolják.. Senkivel sem tudok beszélgetni, elmenni valahova. Testvérem dolgozik, unokatestvéreim több mint 100 kmre laknak. Neten nem akarok barátot szerezni, mert az veszélyes. Mit csináljak hogy valakivel csavarogjak/beszélgessek?

Előre is köszönöm a válaszokat.

13L

2012. jún. 22. 11:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Próbáld meg valami sportal lekötni magad!
2012. jún. 22. 11:16
 2/7 anonim válasza:
90%
Szerezz barátokat iskolán kívül! Nagyon okosan teszed, hogy óvatos vagy a netes ismerkedéssel kapcsolatban. Szerintem a legjobb ötlet az, hogy elmész valamilyen táborba. Szerezhetsz iskolán kívüli barátokat, akik lehet, hogy végül tényleg igaz barátaid lesznek, nem lesz semmi olyan gond, ha jó társaságba keveredsz. :) Ráadásul akkor nem gép előtt fogod tölteni a nyaradból legalább azt az egy-két hetet, amikor a táborban tartózkodsz, és jól is érezheted magad! :)
2012. jún. 22. 11:20
 3/7 anonim válasza:
Vegyél egy kutyát
2012. jún. 22. 11:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első két válaszolónak! Sajnos táborokat már ki kellett fizetni, már nem lehet jelentkezni. Van kutyám, éppen ő ébresztett rá hogy nincsenek barátaim, mivel neki mesélem meg a gondjaim, jó hallgatóság, csak vele nem tudok beszélgetni. Illetve még gondoltam mikor megyünk nyaralni, a szállodába lehet lesznek velem egykorosztályú gyerekek.
2012. jún. 22. 12:38
 5/7 anonim válasza:
Hidd el,rengeteg olyan ember van,aki hajlik majd a barátságodra! Egyik napról a másikra azt fogod észrevenni,hogy vannak barátaid. Csak mozdulj ki egy picit!:)
2012. jún. 22. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Csodálkozva és szomorúan látom, hogy 13 évesen már így látod a dolgokat...én 11 évvel vagyok idősebb és fiatal férfi és én is így látom az a ciki kicsit :-P

Egy jó tanács, remélem hasznodra válik:

Gyerekkori barátokkal próbáld meg kialakítani a szélesebb kapcsolatot. Esetleg suliban, mert most még nem késő!

2012. jún. 23. 01:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! A gyerekkori barátaim az osztálytársaim, illetve egy lány, de elváltak a szülei és elköltözött kb. 250 kmre, vele tartom egyedül a kapcsolatot, de vele nem tudok elmenni sétálni.

Köszönöm a tanácsokat!

2012. jún. 23. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!