Titeket is idegesítenek?
http://www.youtube.com/watch?v=mtv6O2OPPMw&feature=related
Most találtam. Titeket nem háborítanak fel a cigányok? Amit most csinált ez a gyerek egyszerűen feltápte az idegeimet. És miért izélnek le minket amikor mi felsőbb rendűek vagyunk és a mi országunk?
Kéredző utolsó válaszára.
És gondolod, hogy ez csak romáéknál van így?
"Nem háborítanak fel. Ez a gyerek egy valaki, aki úgy gondolta, hogy ez jó móka lesz"
gondolom az se háborított fel amikor 2 12 éves cigánygyerek úgy összevert seprűnyéllel egy öregasszonyt, hogy az kórházba került, a gyerekek nem voltak büntethetőek és ezt jól tudták, és mielőtt lerasszistáznád az öregasszonyt, elmondanám, hogy még ő engedte be őket a kertjébe és almát adott nekik. Biztos ez is csak egy ártatlan móka volt, mint a több ezer másik eset amit az öregek és a védtelenek ellen elkövetnek
"Biztos ez is csak egy ártatlan móka volt"
Én a videóról beszéltem, nem tudom, te hogy gondoltál az ilyen esetekre. Az ilyenek zavarnak. De nem azért, mert cigány gyerekek követik el őket, hanem mert gyerekek.
Mejegyzem, én semmire nem mondtam, hogy jó móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!