Ha a zsidók azt akarják, hogy ne legyenek megkülönböztetve, akkor miért hordanak Dávid csillagot?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 20:01
2/11 anonim válasza:
Nem tudom kin láttál Dávid-csillagot, de gondolom nyakláncon vagy fülbevalón láthattad. Egyébként ammi nekünk a kereszt a kereszténységben, az nekik a Dávid-csillag. Mi bajod van vele?
3/11 A kérdező kommentje:
neten láttam, amikor valaki úgy fejezte ki nemtetszését, hogy felvett a nyakába egy dávidcsillagot
2012. jún. 20. 20:21
4/11 anonim válasza:
"neten láttam, amikor valaki"
Neten.
Amikor.
Valaki.
Igen, ezekkel a kulcsszavakkal máris általánosítod azt az egyetlen egy deviáns esetet az összes zsidóra???
5/11 anonim válasza:
Mert a keresztények mirét hordanak annyi keresztet mindenhol? MOndjuk nem is csak a keresztények hordják. Ugyanez miért ne mehetne Dávid-csillaggal?...
6/11 A kérdező kommentje:
de akkor a zsidó egy vallás vagy egy nép?
2012. jún. 20. 21:51
7/11 anonim válasza:
Azert hordanak keresztenyek keresztet mert egy kereszteny földreszen elünk !!!!
8/11 anonim válasza:
'zsido egy vallas vagy egy nep?' usirten te tenyleg ilyen hulye vagy?? A Biblia szerint a zsidok isten kivalaszott nepe volt a zsodi egy vallas de mivel a vilag zinte minden reszen vannak zsidok es nem is mindegyik vallasos de megis zsidonak valljak magukat ezert egy nep is.
9/11 A kérdező kommentje:
akkor mégsem kérdeztem hülyeséget -.-
2012. júl. 5. 21:14
10/11 anonim válasza:
de megis hulyeseget kerdeztel.. nem minden zsido hord david csillagot, csak aki vallasos, aki nem vallasos az nem hord VALLASI jelkepet. a keresztenyek keresztet a zsidok david csillagot, sajnos a tobbi vallasban nem tudom milyen szimbolumokat hordanak, nem azert hordajak hogy megtudd oket kulomboztetni a keresztenyektol vagy a tobbi vallas hivoitol, hanem azert mert hisznek valamiben, a 2. vilaghaboruban azert kelett hordaniuk hogy meglegyenek kulomboztetve de annak semmi koze nincs ahoz amiert ma hordjak, tanulj egy kicsit mert vannak olyan dolgok amiket illik tudni, lehet hogy majd nem lesz ra szugseged az eletben de nem art ha tudod es nem kerdezel hulyesegeket helyette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!