Sorsdöntő pillanatok?!
Nektek mi volt az sorsdöntő pillanat vagy esemény, amikor az életetek teljesen megváltozott?
Vagy olyan "dolog", amitől TI más emberek lettetek, máshogy kezdtetek el gondolkodni, cselekedni vagy máshogy láttatok az életet?
Lehet pozitív és negatív is! :)
Elvesztettem azt az embert, akit a legjobban szerettem.
"Cserébe" megláttam, hogy milyen vagyok valójában, és nem tetszett amit láttam, úgyhogy változtattam.
Nekem eddig szerencsére pozitiv sorsdöntő eseményeim voltak. Az első, amikor meglett a saját kis lakásom Budapesten, amire sokat gyüjtögettem és persze szülők is segítettek egy kicsit, meg hitelt is kellett felvenni. De pont ma 5 éve, hogy megvan. Nekem azért volt sorsdöntő, mert előtte vidékről jártam fel minden nap dolgozni, rossz körülmények között lehetett kijutni a vonathoz, 3 km biciklizés minden reggel, ha esett, ha fújt, ha -20 fok volt, akkor is, nem volt más lehetőség. Hajnali 4-kor kellett kelni azért, hogy bejussak negyed 8-ra, a munkaidő kezdetére. Mindezt évekig. Amikor pedig meglett az álomlakásom (25 m2-es), többé megszüntek ezek a dolgok és élveztem azt a csodálatos kényelmet, hogy háromnegyed 6-kor kelek és felülök a villamosra, amivel 20 perc alatt a munkahelyemen vagyok. Számomra ez az érzés megfizethetetlen a mai napig!
A második pedig, amikor megtaláltam életem párját hosszú egyedüllét után, már azt hittem, nekem nem jár boldogság és 3 és fél éve megtaláltam az a férfit, akivel minden gondolatunk egy! 2 hét múlva esküvő! :)
Mikor felvettem az iszlámot.
Az életemet mentette meg.
Húúúú az utolsó sztorira de kiváncsi lennék! Én vagyok az "utazós" válaszadó. Én iszlám országba utaztam, ez volt a sorsdöntő:-)
Bár én nem vettem fel, megrögzött ateista vagyok, ám ott majdnem sikerült megyőzni, hogy higgyek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!