Ki az, aki páva?

Figyelt kérdés
Mármint aki így viselkedik.

2012. jún. 19. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyan ember,aki büszkélkedik,fenn hordja az orrát,pedig nincs is mire.Ha jól tudom ez egy olyan megnevezés,amit férfiakra mondanak.Az ilyen ember plázákba jár és csak az ott található drága márkákat hordja stb.
2012. jún. 19. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:

a kacsaszájú c gumi karórás flegma Wikcsó vok cső kategóriás rbanc

illetőleg a flegma bzis kinézetű srác aki olt ahol ér és azt hiszi ő a menő (raj) csávó

és így ír mind a 2

'walaki wolt a wonaton?'

2012. jún. 19. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:

az páwa. nem véletlenül dupla v.

P - pólus

Á - árkád

W - westend

A - aréna

plázákban vásárló "egyének"

2012. jún. 19. 23:27
 4/8 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat!
2012. jún. 19. 23:41
 5/8 Andizsuzsi ***** válasza:

Milyen az az ember, aki páva? Páváskodik?

Mit tudsz mondani a páva dologról? Milyen az, aki páva, páváskodik? Vagy úgy általában mit takar ez?

Páva. Tudsz erről valami érdekességet mondani?

Tudnál egy páváról szóló mesét mondani? Akármilyet.

Milyen az, aki páva, páváskodik?!

Ki az, aki "pásákodik

Eddigi kérdések a témában. Olvasd el őket.

2012. jún. 20. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első "pávás" kérdésnél csak néztem értetlenül, aztán kiderült mit takar ez. "Hasznos" dolgokat tanul itt az ember.....:)

Amire kíváncsi vagy az gondolom a PÁWA lenne, azt már fentebb taglalták.

2012. jún. 20. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

A PÁWÁk a plázacica nők hím megfelelői.

Általában ezek a fiúk metroszexuálisak.Néha már túlzásba viszik itt gondolok az alapozóra meg a láb és a kar szőrtelenítésére.

Viszont sokan irigységből is utálják őket mert sok lánynak az ilyen fiúk tetszenek.

Én is csak minőségi , márkás ruhákat hordok mégsem vagyok plázacica.

Félre értés ne essék , én elvárom hogy egy férfi ápolt és igényes legyen , utálom a lábszagot a hónalj szőrzetet meg a hasonlókat.De könyörgöm a láb és a kar szőrtelenítése meg a sminkelés már TÚLZÁS.

2012. jún. 20. 10:26
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a további válaszokat! egyszerűen csak érdeklődöm. miért, nem lehet? attól én még nem vagyok hülye, mert nem 'érdekesebb' dolgot teszek fel témának. csaképp most ez van porodon. de hogy érthetőbb legyek, nem a mai páwákról kérdezek, hanem a klasszikus páváskodásról. köszönöm.
2012. jún. 20. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!