Miért mondják arra aki mélyen dekoltált felsőket visel hogy ribanc?
Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy más mit gondol , de én úgy vagyok vele , hogy bátran felveszek egy olyan ruhát , de azért nem esek túlzásokba , mert úgy gondolom ,hogy addig szeretnék ilyen ruhákat hordani amíg van mit "kitenni". Miért ribancozzák le azt aki olyen ruhát hord? 22/L2012. jún. 19. 19:21
11/11 anonim válasza:
Mert ez olyan, mint egy szabadjegy, pláne a bunkóknak, akik simán odamondják, hogy "megb*sználak!".
Nem kell túl sokat mutatni; nem az a nőiesség megélése, ha szó szerint kirakati stílusban öltözködsz. Lehet szexisnek lenni, de a túl mély dekoltázs már iskolapéldája a "ló másik oldalára esésének".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!