Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most mit tegyek? L/16
A barátomnak mindig is bejöttek a könnyűvérű plázacicák, tudjátok, az a tipikus: mindene kint van, és semmi gátlása. Ez azóta is így van mióta együtt vagyunk (fél éve), de én nem vagyok az a típus.
Egy ideje nagyon elkezdett zavarni, hogy a jelenlétemben is megnézi őket, ezért én is elkezdtem néha kissé mélyebben dekoltált pólókat hordani, olyankor azonban mindig szóvá tette, hogy "de kipakoltad mindened", mintha nem is a barátnője, hanem a k**vája lennék, pedig én csak neki akartam tetszeni.
Most mit tegyek? Mi a helyes ilyenkor?
Előre is köszi.:)
Te is újabb eklatáns példája vagy az ,, összejöttem egy jóképű sráccal, akiről mostanában kezd kiderülni, mekkora paraszt" esetének...
Edd meg, amit kifőztél.
Barátnőnek általában nem a plázacicákat választják az ilyen fiúk, hanem a normálisabbakat.
Bár nekem sem tetszene, ha megnézné a lányokat a férjem és pláne nem öltözködnék akkor én is úgy mint a ribik.
Beszéld meg vele, hogy akkor most hogy is van ez, hogy gondolja a kapcsolatotokat is...
Sok szerencsét, boldogságot!
22/N
köszönöm.
amúgy nem "belezúgtam egy helyes srácba, akiről kiderült, hogy bunkó", de inkább most nem regélem le az egész életem... Bár az alapján, hogy csak így felvázoltam a dolgot, lehet, hogy annak tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!