Milyen szokások vannak Algériába?
Figyelt kérdés
Kint él a pasim, és ki akarok hozzá menni. Persze ő rögtön el akar venni feleségül. Iszlám vallású, és nem tudom, hogy milyen szokásaik vannak, esetleg van e többnejűség, és hogy biztonságos e kimennem egyedül. Légyszi írjatok le mindent amit tudtok.! Előre is köszi!:)2012. jún. 18. 19:53
1/5 anonim válasza:
találkoztatok már élőben? mennyire ismeritek egymást? oO
2/5 A kérdező kommentje:
Elég jól ismerem, már vagy 2éve együtt vagyunk. Látni szoktam, de csak skype-on.
2012. jún. 18. 20:02
3/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy élőben még nem is láttad? Nem voltatok együtt? Skype kapcsolat? Hát bátor vagy, ha ki mersz menni hozzá!
4/5 anonim válasza:
Ha majd jól elver, és megtilt mindent, ne csodálkozz.
5/5 anonim válasza:
ennyit se tudni, hogy van többnejűség. hol élsz te kislány? nekem is algír a pasim. De sztem te maradj inkább itthon. 2 év alatt mégis miről beszélgettetek, nem egymás szokásairól, életéről, a jövőtökről? Nem ártana ezeket megbeszélni, aztán jöhet a tali...amúgy ne menj ki egyedül, életveszélyes! csak meghívásos alapon mehetsz, a nyelvet nem ismered, a pasit nem ismered, csak kamon, jobb lenne, ha ő jönne hozzád, ha tényleg komolyan gondolja, nem várhatja el egy nőtől, hogy átutazza miatta a fél kontinenst. Nem így gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!