Le lehet szoktatni vkit a káromkodásról? (Felnőtt férfiről van szó. )
Figyelt kérdés
Ha ideges, akkor elég sok b... meg van a mondataiban.2012. jún. 18. 12:13
1/12 anonim válasza:
én ugy szoktam le h tesom arconvágott minden olyan szó után. (szerelem szex? WHY?)
2/12 anonim válasza:
mielőtt kimondaná nyomd a melled a szájába ...
3/12 A kérdező kommentje:
Bocs, elrontottam a kategóriát. Sajna ezen nem tudok változtatni, de biztos átrakják majd.
2012. jún. 18. 12:18
4/12 WhiteLabel válasza:
ne idegesítsd fel olyan sűrűn és nem fog annyit káromkodni.
6/12 anonim válasza:
Ha idegesen és csúnyán beszél akkor ott kell hagyni és mondani kell, hogy neked ebből most van eleged. És kimész egy másik szobába, vagy az udvarra. Akkor rájön, hogy felesleges.
Az én barátom tegnap ideges volt, egyszerűen felkeltem, elmentem tusolni. Mikor kijöttem, oda jött hozzám és bocsánatot kért. ( pedig nem miattam volt ideges )
7/12 A kérdező kommentje:
Vmiért ideges lett, és a haverjának meséli ezt a történetet, mármint ami felidegesítette. És ott röpködnek a b+ -ek.
2012. jún. 18. 12:47
8/12 anonim válasza:
Ha ő is le akar szokni, akkor le lehet szokatni. Egyébként nem.
Megvered, vagy mi? :D
9/12 Julie S válasza:
Miért akarnád leszoktatni? Nem árt ezzel se magának, se másnak.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, h. nem árt ezzel senkinek. De én pl. ritkán káromkodok, és szerintem nem szép, ha vki annyit káromkodik, mint egy kocsis. Már más is mondta neki, h. nem kellene így beszélnie.
2012. jún. 20. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!