Mennyi pénzt vagy hajlandó könyvekre szánni?
Én nem szoktam gyakrak könyvet vásárolni(egy évbe max 1x-2x) mert a neten már szinte minden fenn van, nem kell azonnal könyvesboltba, könyvtárba rohangálnom ahhoz hogy megtudjak valamit.
Az eddigi legnagyobb összeg amit könyvre költöttem 7500 FT volt, és azt pont egy éve vettem.
A könyvek ára engem nem feltétlen befolyásol, ha érdekes akkor összespórom rá a péntz, de szerencsére amik engem érdekelnek(főleg tudomány) azok bőven egy tizes alatt vannak.
Általában újonnan szerezem be a könyveimet mert egy kicsit "félek" a baciktól, vagy esetleg kölcsönkérni szoktam még barátoktól, családtagoktól.
Ha általánosítva nézem, akkor 0ft-t.
Viszont, hogyha egy a számomra kedves témakörről van szó, akkor 8-10 ezer forintot is ki adok érte. Ez elég ritka, mert sok helyen le lehet tölteni a könyveket és így nem kell pénzt kiadnom érte. Ha viszont, olyan könyvet veszek ami valamiféle természettudomány vagy sport akkor inkább csengetek érte. Pl. le a kalappal az előtt aki néhány átolvasás után, meg tudná mondani látásból, hogy pl. milyen gombáról vagy madárról van szó.
Regényeket, verses könyveket, mesekönyveket és hasonlókat nem veszek.
Nem sok könyvet veszek, elsősorban akkor, ha valamiért fölkelti az érdeklődésemet a könyv. Főleg Neten nézek körül, és az alapján látogatok el könyvesboltokba, vagy helyben megrendelem.
Nincs honlapja az antikváriumos ismerősödnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!