Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon baj, ha nem megyek el...

Nagyon baj, ha nem megyek el gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Középiskoláról van szó.

Úgy van hogy szeptemberben lenne, bent kell aludni az iskola épületében, de nekem másnap beiratkozás a kollégiumba és azért szeretnék otthonról menni, mellesleg a leendő osztályommal egy külön gólyatáborba is megyünk.

Szerintetek muszáj elmenni, vagy elég ha az osztálytársaimat megismerem?

2012. jún. 16. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
én az egyetemi gólyatáborra elmentem, és megbántam. Egy csomó megalázó feladatot kellett csinálni, ennyi. Piszokban aludni, hideg vízben fürödni.
2012. jún. 16. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj, általában két dolog történik a gólyatáborokban: éjjel mindenki berúg, nappal szívatják a gólyákat. Aki amiatt "kinéz" téged esetleg később, hogy nem voltál ott, azzal nem érdemes foglalkozni ;) Ha meg úgyis mentek külön az osztályoddal is, akkor végképp nem fontos.
2012. jún. 16. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én középsulisban voltam, egyetemin nem. A középsulis elég laza volt, nem kényszerítettek bele semmibe szerencsére, az egyetemiről hallottam vadabb dolgokat, de az, hogy nem mentem egyetemi gólyatáborba, nem vált hátrányomra
2012. jún. 17. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a gimis és egyetemi gólyatáborban is voltam,és egyikben sem kényszerítettek semmire,de még csak megalázó dolgok se voltak.

Szerintem elég,ha elmész arra amire csak az osztályod hivatalos.

2012. jún. 19. 12:45
 5/5 anonim válasza:
Szerintem az, hogy mennyire kényszerítenek rá a dolgokra, vagy mennyire nem, az iskolafüggő. De szerintem menj el, ha van kedved, de nem kell erőltetni! Egyszer vagy ennyi idős. Viszont arra, amin csak a te osztályod fog részt venni, mindenképpen menj el.
2012. jún. 20. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!