Nagyon baj, ha nem megyek el gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Középiskoláról van szó.
Úgy van hogy szeptemberben lenne, bent kell aludni az iskola épületében, de nekem másnap beiratkozás a kollégiumba és azért szeretnék otthonról menni, mellesleg a leendő osztályommal egy külön gólyatáborba is megyünk.
Szerintetek muszáj elmenni, vagy elég ha az osztálytársaimat megismerem?
2012. jún. 16. 22:51
1/5 anonim válasza:
én az egyetemi gólyatáborra elmentem, és megbántam. Egy csomó megalázó feladatot kellett csinálni, ennyi. Piszokban aludni, hideg vízben fürödni.
2/5 anonim válasza:
Dehogy baj, általában két dolog történik a gólyatáborokban: éjjel mindenki berúg, nappal szívatják a gólyákat. Aki amiatt "kinéz" téged esetleg később, hogy nem voltál ott, azzal nem érdemes foglalkozni ;) Ha meg úgyis mentek külön az osztályoddal is, akkor végképp nem fontos.
3/5 anonim válasza:
Én középsulisban voltam, egyetemin nem. A középsulis elég laza volt, nem kényszerítettek bele semmibe szerencsére, az egyetemiről hallottam vadabb dolgokat, de az, hogy nem mentem egyetemi gólyatáborba, nem vált hátrányomra
4/5 anonim válasza:
Én a gimis és egyetemi gólyatáborban is voltam,és egyikben sem kényszerítettek semmire,de még csak megalázó dolgok se voltak.
Szerintem elég,ha elmész arra amire csak az osztályod hivatalos.
5/5 anonim válasza:
Szerintem az, hogy mennyire kényszerítenek rá a dolgokra, vagy mennyire nem, az iskolafüggő. De szerintem menj el, ha van kedved, de nem kell erőltetni! Egyszer vagy ennyi idős. Viszont arra, amin csak a te osztályod fog részt venni, mindenképpen menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!