Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sokat vesztek azzal ha nem...

Sokat vesztek azzal ha nem megyek gólyatáborba?

Figyelt kérdés
Hát nem állunk jól anyagilag, úgyhogy úgy döntöttem hogy nem megyek.Nem akarom még ezzel is terhelni szüleimet.Sok mindent veszítek vele ha nem megyek?
2011. aug. 2. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Én sem megyek, nem vagyok az a nagy bulizós. Mellesleg a szakomra 40 embert vettek fel, akik 3 csoportba lesznek osztva, a gólyatábort meg úgy 450 embernek hirdették meg. A férőhely 120.

Szerintem amúgy sem lenne túl nagy esély rá, hogy csoporttársammal találkozzak. :P

A buli meg egyáltalán nem vonz, meghagyom azoknak, akik szeretik az ilyesféle összejöveteleket. :)

2011. aug. 2. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos jönnek majd a többiek, hogy nem, dehogy, de én 2 gólyatábort hagytam ki, és mindkét helyen megszívtam emiatt. Nagyon bánom.
2011. aug. 2. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
A világon semmit sem.
2011. aug. 2. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik egyetemre/főiskolára vettek fel. Ugyanis nem mindegy, miket hallani a gólyatáborokról... :)

De nálunk pl. (Pázmány) úgy vettem észre, hogy azon kívül, hogy az első napokban nem sok embert ismertek, különösebb hátrány vagy megkülönböztetés nem ért senkit azért, mert nem volt gólyatáborban!

Jó, igaz, ez is egyetemtől függ, de nálunk pl. már az első egy hónapban rengeteg parti és összejövetel volt, amire nem kellett tízen-huszon ezreket fizetni, viszont ugyanúgy jól lehet érezni magad, és megismerheted az évfolyamtársakat/szaktársakat!

2011. aug. 2. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy jó bulit hagysz ki, kb. ennyit.

Én sem voltam, sajnáltam, hogy nem tudok menni, de igazából másról nem maradtam le, "csak" egy nagyon jó buliról.

Ettől függetlenül már az első héten összebarátkoztam szinte mindenkivel, akik a gólyatáborban haverkodtak össze, egy év alatt egy nagyon összetartó társaság lettünk, és semmit nem számít, hogy én nem voltam ott a gólyatáborban.

2011. aug. 2. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat veszítesz! Menj el mindenképpen ha tudsz!

Én sem vagyok a legnagyobb bulizós, de elmentem, jobbra számítottam az tény, viszont az nagyon sokat számít, hogy utána azokkal a csoporttársakkal az egyetem alatt végig sokkal jobb volt a kapcsolatom akik lejöttek.

Akik nem mennek el, azoknak mindig nehezebb a beilleszkedés, ha meg amúgy sem vagy az a nagyon közvetlen ember, akkor tényleg nehéz lesz az ismerkedés.

Szóval szerintem ha teheted akkor mindenképpen menj el, meg ez olyan dolog h ha később visszagondolsz akkor tök jó :). Ha rosszul is érzed majd magad (bár nem annyira valószinü), akkor is 10+ év mulva sokkal jobb lesz erre visszagondolni, minthogy arra, hogy otthon ültél :).

2011. aug. 2. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

egy nagyon jó bulit hagysz ki, de az nem igaz h utána nehezebb ismerkedni..

pl nálunk abból a 300-400 emberből, aki elment a mi csapatunkban volt kb 50, hát kb 3 embernek jegyeztem meg a nevét.. am tényleg nagyon jó, de nem világmegváltó dolog és épp ki lehet hagyni

2011. aug. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!