Egy fiú is vállalhat au pair munkát? Esetleg itt valakinak van ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy tökéletes az nyelvtudásom, de egy ilyen kitűnő lehetőség lenne. Vagy ez csak lányoknak szól?2012. jún. 14. 18:55
1/4 A kérdező kommentje:
*a
2012. jún. 14. 18:56
2/4 anonim válasza:
vallalhat, mert nekem volt nehany fiu ismerosom aki ilyen munkakorben dolgozott. jelkepes osszeget kerestek csak, de a szallas es a teljes ellatas mellett beirattak oket nyelviskolaba
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt jó hallani.
2012. jún. 14. 19:43
4/4 anonim válasza:
Én a másik oldalròl írok, mint család,akiknél mindig aupair van. Én is gondoltam már fiúra, de ne vicceljetek, ismer valaki olyan fiút,aki leáll egy kislánnyal babázni?:) szerintem nemigen... Így ha lehet fiúgyermekes családoknál pròbálkozz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!