Van valakinak tapasztalata a Chipolino Ultra babakocsival kapcsolatban?
Én vagyok,aki az elsőnek válaszolt a múltkor.
Mi is nemrég vettük,nekünk a bordó van.
Én pont a nagy kerekek és az átfordítható kar miatt szeretem.
Egyébként nagyon tágas a babának,-az előzőt kinőtte 5 hónaposan azért vettünk másikat.
Ja,és nagyon kényelmes.Úgy ki van párnázva mint egy ágy.
Egy dolgot sajnálok,h a vízszintessel együtt 3 fokba állítható csak.De az én banám már 8 hónapos,így vagy űl vagy fekszik.
Én nagyon meg vagyok elégedve,remélem tudtam segíteni!
Köszönöm a megerősítést,nagyon kedvesek vagytok:)
Lenne még egy pár kérdésem,ne haragudjatok,de annyit keresetem össze-vissza a neten is,de senkinek nincs ilyenja.Szóval attól tartok (mert megnéztem élőben is a kocsit),hogy a párnás rész nagyon meleg lesz nyáron és bele fog izzadni.Szerintetek?Illetve a tolókarja szivacsos.Kicsit fura a tapintása.Meg lehet szokni?Nem szakadozik,nem issza be a vizet,ha mondjuk esik az eső?
Én még nem is gondoltam arra,h meleg lesz nyáron..De akkor majd egy törülközőt teszek alá.Egyébként meg a kupola hátulja lecipzározható és nagyon szellősé lehet tenni a kocsit.Sokkal inkább nyári kocsi mint téli.De nekem télen is bevállt.
A tolókar meg h szivacsos,nekem külön tetszik .Sokkal jobb a tapintása és kényelmes fogni.Én még emellett szeretem h kényelmes,mert magas a tolókar.
Meg tök jól néz ki:)
Legalábbis nekem negyon bejön.Azért a bordót választottam,mert kislányom van és nekem nagyon bejön:)))
Meg a kerekek is elmennek szinte mindenhol,ha rosszabb a járda,nem akadok fent minden sz@ron.
Úgyh összességében nekem nagyon ok.
Mennyiért nézted?
Én 39990.- tudtam megvenni.
Rengeteg vebáruházat megnéztem és itt voolt a legolcsóbb.
Én még előtte élőbe nem is láttam,csak mikor a futár meghozta.
Jó nagy lutri volt,de bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!