Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinak tapasztalata a...

Van valakinak tapasztalata a Chipolino Ultra babakocsival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Olyan régóta keresek megfelelő sportkocsit és végre rátaláltam.Nagy kereki vannak,átfordítható tolókar,téliesíthető,tárolókosár,stb.Nagyon tetszik,de nem szertnék mellé fogni.Ez lenne: [link]
2010. márc. 1. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Múltkor én is erről a kocsiról kérdeztem.Ez kifejezetten magas anyukáknak van kitalálva,én sajnos alacsony vagyok,és az egyik anyuka mondta itt,hogy hiába van írva,hogy állítható a magasság,ő nem tudja állítani.Neki jó,mert magas.
2010. márc. 3. 14:35
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen,olvastam is.Nekem nem lenne fontos,hogy a magasság állítható legyen,inkább a minőségére lennék kíváncsi.Meg vannak-e vele elégedve,ilyesmi.
2010. márc. 3. 14:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok,aki az elsőnek válaszolt a múltkor.

Mi is nemrég vettük,nekünk a bordó van.

Én pont a nagy kerekek és az átfordítható kar miatt szeretem.

Egyébként nagyon tágas a babának,-az előzőt kinőtte 5 hónaposan azért vettünk másikat.

Ja,és nagyon kényelmes.Úgy ki van párnázva mint egy ágy.

Egy dolgot sajnálok,h a vízszintessel együtt 3 fokba állítható csak.De az én banám már 8 hónapos,így vagy űl vagy fekszik.

Én nagyon meg vagyok elégedve,remélem tudtam segíteni!

2010. márc. 3. 16:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is nagyon bejött. Mi Karácsony előtt vettük, mert 4 hós babikám kinőtte a másikat és azóta rengeteget sétálunk vele. Az tényleg igaz, hogy 3 fokozatba dönthető és jobb lenne több belőle, de az viszont nagyon jó, hogy könnyű. Én nagyon szeretem használni. Amikor én néztem a neten akkor még 3 színben volt és mi a zöldet választottuk.Ha sokat sétálsz és kicsit nagyobb a babikád, mint az átlag és az emeletre is kell vinned a kocsit, akkor ez a jó választás szerintem. :)
2010. márc. 3. 19:31
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítést,nagyon kedvesek vagytok:)

Lenne még egy pár kérdésem,ne haragudjatok,de annyit keresetem össze-vissza a neten is,de senkinek nincs ilyenja.Szóval attól tartok (mert megnéztem élőben is a kocsit),hogy a párnás rész nagyon meleg lesz nyáron és bele fog izzadni.Szerintetek?Illetve a tolókarja szivacsos.Kicsit fura a tapintása.Meg lehet szokni?Nem szakadozik,nem issza be a vizet,ha mondjuk esik az eső?

2010. márc. 4. 10:10
 6/15 anonim ***** válasza:

Én még nem is gondoltam arra,h meleg lesz nyáron..De akkor majd egy törülközőt teszek alá.Egyébként meg a kupola hátulja lecipzározható és nagyon szellősé lehet tenni a kocsit.Sokkal inkább nyári kocsi mint téli.De nekem télen is bevállt.

A tolókar meg h szivacsos,nekem külön tetszik .Sokkal jobb a tapintása és kényelmes fogni.Én még emellett szeretem h kényelmes,mert magas a tolókar.

Meg tök jól néz ki:)

Legalábbis nekem negyon bejön.Azért a bordót választottam,mert kislányom van és nekem nagyon bejön:)))

Meg a kerekek is elmennek szinte mindenhol,ha rosszabb a járda,nem akadok fent minden sz@ron.

Úgyh összességében nekem nagyon ok.

Mennyiért nézted?

Én 39990.- tudtam megvenni.

Rengeteg vebáruházat megnéztem és itt voolt a legolcsóbb.

Én még előtte élőbe nem is láttam,csak mikor a futár meghozta.

Jó nagy lutri volt,de bevált!

2010. márc. 4. 18:53
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál:).Nekem is lányom van,de mivel szeretnénk tesót,uniszex színt igyekeztem válaszani,ezért gondoltam a zöldre.A lecipzározhatós rész nekem is nagyon tetszik.Én boltban meg neten is csak 45.000.ért láttam.Te hol vettedd 39ért?
2010. márc. 8. 08:33
 8/15 anonim ***** válasza:
2010. márc. 9. 09:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Itt vettem 39.-ér.Hívd fel őket!
2010. márc. 9. 09:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. márc. 11. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!