Kismamák! Van valakinek tapasztalata Kunert vagy Raf-Pol King babakocsival kapcsolatban?
Látom az előttemszólóval egyforma a véleményünk!
(második voltam)
Raf-Pol Kingünk van.Tényleg nehéz kocsi,de a városban könnyen tolom,starpabíró,bőven tudunk a kosarába vásárolni.Viszont sem az autómba nem fér be összecsukva,de buszra is nehéz vele felszállni.Arra vettem egy esernyőre csukhatót Bébégot,de bevallom én azzal nem vagyok megelégedve,nehéz tolni.
Szerintem a Kunert,és a Raf-Pol egy kaptafára készül, legalábbis kinézetre.
Szia.
Nekünk Kunert van de én megvagyok vele elégedve.Igaz én nem közlekedem busszal,nem kell emeletre cipelnem!Tehát csak sétára használjuk,bevásárlásnál kifejezetten jó a nagy mérete.A hóban elég simán közlekedtem vele és nekem egyáltalán nem akadály az sem,h fix kerekei vannak.Az autóban némi passzitás után befér de nagyon-nagyon szükösen.Ami igazán negativum számomra nehezen lehet a fékkart lenyomni.Én nembántam meg ezt a kocsit.Egy esernyöre csukhatot meg mindenképpen szeretnék.
Igen, van tapasztalat, de sajnos csak negatív.
A kocsi nehéz, a miénk erősen balra húz.
A tolókart átfordítva irányíthatatlan!
Az autóba még úgy sem fér be, ha leszedjük a kerekeit.
Séta közben az egyik kerék után már szaladni is kellett. :)
A háttámlát állítani nehéz - legalábbis a miénken.
Télen csak akkor volt jó, mikor hó borított mindent, mert csúszott, így könnyű volt irányítani.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha jót akarsz magadnak, akkor nézz valami normális babakocsit, még ha (jóval) drágább is!
Nekünk RAF-POL-KING van, de soha életemben nem venném meg mégegyszer. Inkább költenék 20-25 ezerrel többet egy normális többfunkciós babkocsira!
Nyárra már vettünk is egy könnyű, irányítható modern sportkocsit helyette.
Negatívumok:
A King iszonyat nehéz, nem lehet irányítani, buszon ketten alig bírunk vele közlekedni.
Összecsukva is iszonyat nagy, kisebb csomagtartóba tényleg nem fér be. Kerekei műanyagok, már két hét múlva olyan kopottnak tűntek, mintha 3 éve használnánk és nyikorogtak is (pedig mindig rendesen letisztítottuk a séták után)- az utóbbin ugyan lehet segíteni, de akkor is idegesítő, hogy ennyit ér.
Hóban nekem rossz tapasztalatom van: a nagy kerekei ellenére akadoztunk vele, szóval egy fillért nem ér ez a kocsi...
Nyárra nem lehet megfelelően nyáriasítani- bár eszünkben sincs-, mert a kupolája nagyon vastag és hátul csak az alja cipzározható le, ami alig engedi be a levegőt.
Huzata egyáltalán nem vehető le, csak helyileg tisztítható, bár ha mindenki csak néhány hónapot használja valóban nincs is amitől bepiszkolódjon...
Pozítívum:
Átfordítható tolókar.
Télen jó a kb. 0-5, esetleg 6 hós hós babának, mert van textilmózese is és ezt is a kocsiba téve jó melegtartó, be lehet jól bugyolálni a picit benne.
Bár egy nagyobb baba már 4 hónaposan kinőheti ezt a mózest, később csak a sima kocsiban feküdhet, ami nem teljesen vízszintesig dönthető, akár hogyan is hirdetik. Kb. 170-175 fokos szöget zár be.- ez már negatívum volt megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!