Szívesen találkoznék Puzsér Róberttel, mert nagyon szimpatizálok a nézeteivel. Nincs valamilyen "klubja" amit jó gondolkodású fiataloknak szervez?
Sok dologra magamtól is rájöttem, amit ő megfogalmaz, persze nem tudtam volna ilyen frappáns szavakkal előadni. És itt most nem a Csillag Születik-re gondolok, hanem a videóblogos tevékenységére. Például elmondott egy gondolatmenetet arról, hogy azért is lehet, hogy sok ember rákos, mert emberként ugyanazt tesszük, mint a rákot okozó sejtek: elfelejtjük, hogy valami nagyobb egész részei vagyunk, csak önmagunk érdekében működünk, tekintettel nem lévén másokra. Erre pl. már én is rájöttem régebben. "Ami kint, az van bent", -tartják a bölcsek. Na mindegy, ez csak egy mellékszál:D
Szóval van lehetőség rá, hogy találkozzak vele?
Talán a jól szituált taplók éves találkozóján...
Emberünk stílusa annyira eröltetett, nagyban rá is játszik. A gondolatai egy részét másoktól kölcsönözte, egy másik része pedig bődületes baromság. CSinálták egy ideig egy másik fazonnal a "reklám törvényszék" blogot. Jók voltak a felvetéseik, de már abban is túlzásokba estek. Most meg direkt hergeli magát, hogy minél nagyobb médiaszemélyiség legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!