Nagyon gusztustalan dolog egy haldoklóra haragudni?
Figyelt kérdés
Szeretem őt, és szomorú vagyok miatta, de haragszom, nagyon. Mások előtt kellemetlen helyzetbe hozott, megvádolt egy teljesen valótlan üggyel, ráadásul még azt is kijelentette - a hátam mögött persze -, hogy én csak azért látogatom, mert pénzre számítok tőle. Hazugság! Simán túl kéne tennem magam ezen? Mikor meglátogattam és azzal kezdte, hogy hazudtam és elárultam, akkor ugyan megdöbbentem, de túltettem magam rajta, és órákig beszélgettem vele, vigasztaltam. Viszont mikor meghallottam, mit mond a hátam mögött, akkor az leütötte a biztosítékot. Az is hozzátartozik, hogy a családban a legtöbb embert abszolút nem érdekli mi van vele. Engem igen, és mégis... Ez bánt. Most el kéne felejtenem az egészet? Olyan rossz.2009. júl. 4. 12:40
1/4 anonim válasza:
Nem gusztustalan, de igazából neked kell erősnek lenned, ő neki nem sok van hátra az életéből, gondolom ezért is ilyen a kedélyállapota. Örülj neki, hogy te még élhetsz, és ne foglalkozz vele hogy mit mond, te légy hozzá mindig korrekt. Én is valószínűleg sok emberrel bunkó lennék ha tudnám, hogy közeleg a vég... És mégegyszer mondom, nem baj ha utálod, csak ne nyilvánítsd ki:-)
2/4 anonim válasza:
próbálj vele őszinte lenni és mond meg neki, hogy nagyon fáj az neked, amit rólad gondol és terjeszt..
3/4 anonim válasza:
Attól, hogy ő haldokló, azért mindent nem engedhet meg magának. Szerintem beszélj vele és tudasd vele, hogy tudod, mit mond a hátad mögött.
4/4 anonim válasza:
szerintem hagyd ott megdögölni. ne járasd le magad azzal ,hogy mindenféle történeteket hadovál rólad. én még kameráznám is miközbe haldoklik... komolyan mitszeretsz ebbe az emberbe?(lehet lepontozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!