Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátnőm utánoz. Ugyanolyan...

Barátnőm utánoz. Ugyanolyan ruhákat vesz, vagy csak hasonlót, ugyanolyan telefont, mindenben utánoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm, csak benne bízok, de észreveszem ha hazudik, meg is mondom neki, de kitalál rá valami magyarázatot. Most is ugyanolyan ruhát vett, és mondom neki mutattam nekem is ilyen van, azt mondja: igen? nem is figyeltem! Elegem van!!! Mit tegyek? Megbántani nem akarom.. 14/L

2012. jún. 13. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg túléled. Örülj, hogy ez a legnagyobb gondod. Egyáltalán miért probléma, hogy rajta is hasonló ruha van?
2012. jún. 13. 17:47
 2/5 anonim válasza:
Én például szeretem ha van ugyanolyan ruhám a legjobb barátnőmmel.Sőt ha tehetném,az összes ugyanolyan lenne.De ha ennyire zavar (?) ,akkor mondd meg neki, a szemébe!És kérd meg hogy ne hazudjon.
2012. jún. 13. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, mert csúfolnak ezért. Meg ballagásra ugyanolyan szoknyát vett.
2012. jún. 13. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem a bnök ilyenek.engem is mndig majmolnak.örülj neki h példakép vagy.
2012. jún. 13. 17:55
 5/5 anonim válasza:
Szerintem nincsen azzal semmi baj hogy ugyan olyan ruhát vett ha neked jobban áll.Bár tényleg nem előnyös ha ugyan olyan ruha van rajtatok mert akkor könnyen összekeverhetitek.Nyugi mindjárt ballagás más ízlése lesz más suli, szóval ne aggódj.
2012. jún. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!