Nálatok se figyelnek a tisztaságra?
Már régóta érik bennem, hogy nem tudom, hogy én vagyok-e finnyás vagy másnál is ilyen állapotok vannak?
Az most a legidegesítőbb, hogy anya ha süt rántott húst, akár májat, akár csirkét, miután kisütötte nem teszi be a hűtőbe, hanem napokig kint hagyja, max ráterít egy tányért, én pedig nem eszem meg, mert szerintem nem higénikus. Múltkor is a vasárnapi csirkehús csütörtökig ott volt, akkor hajították ki mikor már penészes volt.
Főzés előtt nem mos kezet, a mosogató szivacsot nem cseréli csak mikor már a több hónaposat kihajítom a kukába, fel van háborodva. A nyújtófát a fal mellett tárolja, úgy használja hogy se használat előtt se utána nem mossa el. Ha mosogat nem használ mosogatószert pl a kávés bögráhez, hanem csak vízzel elöblíti és kész. A pörköltös kanállal belenyúl a sima törtkrumpliba, nem venne elő egy tiszta kanalat.
Az evőeszközöket ha kiveszem a fiókból nincs olyan ami ne lenne ételmaradékos. Persze ha én mosogatnék elzavar, hogy pocsákolom a meleg vizet és a mosogatószert.
A saját ruháit sose mossa,van olyan farmere ami évek óta nem volt kimosva. Ha beleizzad egy felsőbe csak a hónalját kinyomkodja vízzel és kész...
A legdurvább az volt amitől egy éltre elment az étvágyam, hogy a mosogató eldugult, és WC pumpával pumpálták meg, amit azelőtt szó szerint a wcben használtak, semmi takarítás nélkül.
Igen, valószínűleg hozzászokott a szervezetem, meg itthon azért én figyelek amennyire tudok, mert ez sok nekem is.
21 éves vagyok, tanulok még, de tervbe van véve a költözés, szóval már nem sokáig kell bírnom.
Én is ki vagyok akadva, sokszor rákérdezek, hogy miért nem lehet azt a húst betenni a hűtőbe, és azt mondja, hogy megvonul a bundája :D
Szerintem anya is tudja a lelke mélyén, hogy nagyon nem higénikus, de valamiért nem akar róla tudomást venni.
Kedvencem mikor a lejárt tejterméket vagy gyógyszert akarja rám tukmálni, hogy nincs annak semmi baja.
A zöldségeket állandóan belerohasztja a hűtőbe, és a barátomnál jöttem rá, hogy egy hűtőnek nincs szaga ha kinyitod (a miénk borzasztóan büdös)
De ami a legjobb, hogy a múltkor szortíroztam a fűszereket és találtam egy 10 éve lejártat :D
Na, de sajnos nem olyan vicces ez a helyzet. Egyébként nem vagyunk szegények, nem ezért csinálja.
A vasárnapi rántott hús nekünk is kint van egy ideig az asztalon, gáztűzhelyen, de csak azért, hogy hűljön, melegen mégsem lehet betenni a hűtőbe. Meg így könnyebb is rárabolni amíg kint van :D. De este mindenképpen betesszük a hűtőbe. A kávéscsészét mi is csak vízzel öblítjük el, de benne hagyjuk a mosogatóban, a következő mosogatás alkalmával elmossuk rendesen. Addig csak van ott, nem is használjuk, előveszünk egy másikat ha kell. Ha pörköltös kanállal belenyúlnék a krumpliba, letörnék itthon a kezem, felpofoznának vele és a hátamba állítanák...
A többi viszont tényleg durva, olyan nálunk nincs...
Ez borzasztó!!
DE nem akarlak bántani 21 éves vagy ha kint hagyja a kaját tedd be te a hűtőbe, ha nem mos akkor tedd be te a ruháját a mosógépbe és mosd ki te.
Ha koszosak az evőeszközök mosogasd el te!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!