Kamaszok! Mit fogtok csinálni a nyáron?
Figyelt kérdés
11-12-13-14 éves lányok, mit fogtok csinálni? Tartalmas időtöltéseket írjatok, mert én téll. nem tom mit csináljak.2012. jún. 12. 19:11
1/3 anonim válasza:
én sem tudom mit csináljak akárcsak te :)
2/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy belepofátlankodok és ezt azért mondom, mert 16 éves vagyok...De mondjuk elgondolkoztál már valami hobby-n esetleg?:D
Nem tudom mit szeretsz csinálni, de egy nyár alatt egy új hobby-ba rendesen bele lehet mélyedni..Pl. én most tervezem ,hogy megtanuljam majd gitározni..bnőm deszkázni fog sznte egész nyáron, mivel ő ennek a hobby-nak él ,tesóm meg zongoraleckéket fog venni:)
Szóval hobby-t tudok ajánlani..,csináld azt ami érdekel.
Ha meg nem tudod mi érdekel, itt az idő kipróbálni valamit.
Csak nehogy úgy járj, hogy itt a nyár, megint nem csináltál semmit, elgépezted az időt és itt van újra a szeptember és minden kezdődik elölről:)
3/3 A kérdező kommentje:
én ezen a nyáron főztem..és azt hiszem ez lett a hobbym :))
2012. aug. 10. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!