Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki felismeri öket jelezné a...

Aki felismeri öket jelezné a rendörségen?

Figyelt kérdés

[link]

Most találtam a hírekben és gondoltam felteszem ide is mert rengetegen olvassak az oldalt.

2009. júl. 3. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na azért itt adatvédelmi dolgok vannak, amit írtál , természetesen megvalósíthatatlan, és nem is baj !!!

És szigorítani? Ember!! Amikor tudományos tény, hogy a büntetésnek nincs visszatartó ereje? Ugyan, ne élj utópiában!

Majd akkor mondj ilyet, ha egy betörő úgy megy el betörni, hogy "na nézzük csak a Btk-t, jujj ezért kaphatok 5 évet is, akkromégsem megyek" ... szted ezt teszi bárki? Na ugye. Ezért mondják szociológusok, h semmi értelme a szigorításnak, ilyen egyszerű.

A nemi erőszak pedig igenis kényes terület, pont hog ynagyon kevés az egyérttelműen bizonyítható eset. Itt ha a csajszi kitalálja, a srác elkaszálva örökre, egyszerűen nincs mód ahogyan kimoshatná magát. Undorító, szóval pl. azt ki is kellene venni a Btk-ból pont a visszaélések magas aránya miatt.

2009. júl. 4. 06:21
 12/13 anonim ***** válasza:

22.23

Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy pl. Szaúd-Arábiában ha megerőszakolnak egy nőt, akkor a nő a bűnös és őt ítélik el, mivel biztos kihívóan öltözködött és hergelte a férfit.

2009. júl. 4. 08:22
 13/13 anonim ***** válasza:

08:22, figyelj, amiről te beszélsz az megint túlzás, látom nem esett le miről írtam....persze hogy nem a lány a hibás!

De ő is elgondolkodhatna hogy a mai világban nem mindenki "kedves-aranyos-jófiú" és pl. nem kell kidobni egyből mindent, nekem is tetszik ha ilyet látok, kihívóbban öltözködő lányt, én nem erőszakolom meg, max csak bámulom nagyba vagy próbálok beszélgetni vele ha annyira jól néz ki....de nem mindenki ilyen, van aki egész máshogy áll a dologhoz.....

mondom mégegyszer h persze h a faszi a hibás, aki erőszakolja, nem a lány tehet róla! Nade a lány miért nem gondolkozik el azon h darázsfészekbe nem kéne nyúlni! Én ha a cigótelepen megyek keresztül, akkor nem veszek fel white poweres pólót! Ennyi az egész! Én is mondhatnám h "nade úgy öltözök ahogy akarok, ne szóljon bele senki", csak én belekalkulálom az ilyen eseteket is, ezt hívják úgy h FELELŐSSÉG! ami tetszik, nem tetszik a mai lányokban csak nagyon elvétve van meg....

2009. júl. 4. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!