Aki felismeri öket jelezné a rendörségen?
Most találtam a hírekben és gondoltam felteszem ide is mert rengetegen olvassak az oldalt.
Ha felismerném őket és valamilyen varázslatos okból kifolyólag biztosra tudnám, hogy ők követték el és egy másik varázslatos okból kifolyólag véget vethetnék az életüknek konzekvencia nélkül, megtenném.
A legtöbb nemi erőszakot elkövető embernek nem szabadna élve megúszni a dolgot.
Hogy egy kicsit a realitásnál maradjunk, igen, ha felismerném őket, akkor mindenképp jelenteném őket a rendőrségen.
Az a baj viszont, hogy a rajzok alapján nekem nem hiszem hogy menne, de ha lett volna a parkolóban egy kamera vagy valami, ami megörökítette volna a szemeteket..
Igen, hát ahogy szoktani mondták, ezek a rajzok olyanok, hogy kb minden második emberre ráhúzható ...
Azért aki írta a nemi erőszakolós dolgot, kicsit brutál vagy, tudod a nemi erőszak az egyik legszubjektívebben megítélhető bűncselekmény, és abban is biztos vagyok, hogy tökéletesen lehet vele visszaélni.
(csajszi kicsit keményebben szereti, bilincs stb, a srác bele megy, aztán a kis perszóna meg rohan feljelentést tenni, és figyeld meg, a jó isten nem mossa ki a srácot, szóval ez egy rendkívül kényes terület, márpedig még olyan csajszit is ismertem, aki annyira keményen szerette, ha a srác lepofozta mikozben térdenállva lesz...ta --- na puff, aztán máris megvannak a nyomok)
Remélem, hogy az ELVBŐL nem feljelentőt ELVBŐL seggbekúrja majd valami AIDSes állat.
Valóban igazad van abban, hogy a nemi erőszakos dolgot ki lehet játszani hamis vádolással, meg minden, de Magyarországon nagyjából minden harmadik nőt ért már ilyen támadás, sokakat rendszeresen, sokakat fiatal gyerekként, aztán ott vannak még a férfiak is, mert hát ők sem védhetetlenek és rengeteg esetet lehet bizonyítani egyértelműen.
Semmiképp nem mondom, hogy temessünk el élve minden elítélt szexuális ragadozót, de a súlyosabbak nem érdemlik meg, hogy köztünk járjanak, de azt sem, hogy havonta százezreket, milliókat vegyenek el fejenként az adónkból a börtönben.
Nem tudom mennyire ismersz ilyen embereket. Én sajnos ismerek egyet-kettőt. Három éven keresztül úgy kellett járnom a volt barátnőmékhez, hogy tudtam, hogy a szomszéd szemétláda molesztálta óvodás korában, gyömöszölgette a mocskos f..zát a kezébe és fogdosta.
Közel ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy kitépjem a szemétnek a szívét, aki ki tudja hány kislánnyal csinált még hasonlót, vagy rosszabbat.
Hogy van az, hogy az ilyen emberek megússzák büntetlenül, vagy egy két évvel a börtönben?
És most senkit nem buzdítok ezzel arra, hogy vegye a saját kezébe az igazságszolgáltatást, mert az sem helyes. A törvényeket kéne szigorúbbá tenni. A visszaeső, többszöri elkövetőket és pedofilokat meg megszabadítani az egész nemiszervüktől klinikai úton, ha már a halálbüntetés nem tetszik olyan sok embernek.
Ja meg. Egy online adatbázist tartani a bűnözőkről.
Tudtad például, hogy az USAban bejelentett nemi erőszakos esetek közül 98%-át valamilyen ismerős követi el?
Új lakó van a panelban? Egy srác elkérte a telefonszámom?
www. ... hu és megnézem, hogy lehet e benne bízni, mielőtt összehaverkodok vele és megb.szatom a családom.
Így van, sajnos van némi kivetnivaló sokak öltözködésében. Nem mintha szúrná a szemem, meg valami, szeretem nézegetni azt, amit kitesznek, merthát így működöm, de valóban ingerlő az állatok számára is.
Meghát, a nemi erőszak 60-x%-a úgy történik, hogy legalább a nő ittas, szóval az alkohollal is úgy kéne bánni, de sok kölyök a sárga földig issza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!