Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg léteznek még manapság...

Tényleg léteznek még manapság ilyen ártatlan, angyali, szeretnivaló, kedves, bájos lányok, mint Ő?

Figyelt kérdés

Annyira hihetetlen, mert a mai tinilányokban én csak csalódtam eddig, de ez a lány 13 éves ( nem soká 14 lesz kb. egy hónap) és mégis maga az ártatlanság, kedves, megértő, aranyos, hiányzom neki és tudom, hogy el fogtok ítélni, hogy 22 évesen így érzek és nem is akarok tőle semmi olyat sem, nem is tudnék egy ilyen angyali teremtést kihasználni, nem érdemli meg. Csak csodálom messziről és remélem ilyen marad pár év múlva is, addig is levelezgetünk és napról-napra jobban érzem, hogy mennyire romlott a mai fiatalság és milyen értékes is Ő.

Nem szeretnék beleszeretni és nagyon fura is ez nekem, nem találkoztam még ilyen, a mai tinik is már bunkók, flegmák, megbántják a fiúkat,kihasználják, de ő ritka kincs és úgy érzem meg kell védenem, hogy ne válljon olyanná,mint a többi lány.

Inkább úgy tekintek rá, mint húgomra, akit óvnom kell, de tartok tőle hogy bele fogok szeretni, pedig nem szabadna!

Segítsetek, hogy mit tegyek, szakítsam meg vele a kapcsolatot esetleg végleg?

2012. jún. 8. 23:39
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
ja, a pedofiloknak is az ártatlan, bájos, kedves, aranyos KISlányok jönnek be. grat.
2012. jún. 9. 00:15
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 00:08

Szerencsére a szülei szigorúak, úgyhogy találkozás egyelőre esélytelen!

A véletlen folytánt úgy értettem, hogy épp akkor volt fent chaten, amikor írtam a falra, hogy lányokkal ismerkednék priviben és éppkörnyékbeli volt ő is. Erre értettem, de nem akarok magyarázkodni, nem vagyok szent, elismerem. De érzem, hogy ő tényleg különlegesen ártatlan lány és nem akarok neki ártani. EGyszerre érzem azt, hogy védenem kell és törődnöm vele, mint egy apa a lányával és másrészről pedig enyhén vonzódom hozzá, mint fiú a lányhoz. Fura ez.

2012. jún. 9. 00:20
 13/20 A kérdező kommentje:

ma 00:15

Nem vagyok pedofil, nem tudok vonzódni egy lapos, mell és alak nélküli lányhoz, de efebofil hajlaim vannak azt tudom, azaz a tini lányok, főleg a 14-18 év körüliek vonzanak leginkább testileg. De ez kevés, mert a jellem sokkal fontosabb egy lányban a külsőn túl.

Ez a lány nem vonz külsőre, de jellemre annál inkább, de pár év és szép lány lesz belőle, szép formás. Ezért érzem ezt a kettősséget, egyszerre védelmező bátyót és a szerelmest.

De nem lesz semmi köztünk, nem fogunk találkozni sem, a szülei nem engednék, ezt tudom. Nagyon jó szülei lehetnek, örülök neki, hogy vigyáznak rá. :)

2012. jún. 9. 00:27
 14/20 anonim ***** válasza:

"Igazából még nem vonzódom úgy hozzá, mint férfi a nőhöz"

Az, hogy attól félsz, előbb utóbb beleszeretsz, nem azt mutatja, hogy nem vonzódsz hozzá. Ha pedig csak a gyermeki ártatlansága vonz,(amit nem hiszek, mivel akkor nem írnád, hogy bele fogsz szeretni) akkor elég komoly gondok lehetnek nálad. Ezt most minden rosszindulat nélkül mondom. Szakíts meg azzal a kislánnyal minden kapcsolatot. Nem a gyereked, nem a testvéred, a nevelése sem a te feladatod.

23:51-es

2012. jún. 9. 00:41
 15/20 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Ilyen voltam, csak nem kellettem senkinek és megváltoztam. :D

21/N

2012. jún. 9. 02:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy ilyen marad-e, meg hogy chatelj vele vagy sem, hanem az, hogy mi az, ami ennyire komoly űr a te életedben, hogy egy 13 éves lánnyal múlatod az időt?

Egyébiránt 100%, hogy ő már beleélte magát, hogy bejön neked és szerelmes, (illetve annak hiszi magát), szóval ebből már jól nem lehet kijönni, hogy ne fájjon neki.

Amúgy meg: száz meg száz 13 éves kislány ártatlan és kedves, csak őket nem látod az utcán kószálni. Nem kell ebből akkora világszámot csinálni, ugyanis ez a normális.

2012. jún. 13. 10:33
 17/20 anonim válasza:
Most nem azért de egyik majom követi a másikat -.- : mindenki azt írkálja hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot mert akkor elkerülhetetlen hogy beleszeress. Jobb megoldás az ha keresel valaki mást akit szerethetsz és a 13 éves lányt tényleg igazán tudod a hugodnak tekinteni ;), az meg aki akár utalt is rá hogy egy 13 éves lány nem tud igazán szeretni, az elég nagyot tévedett... 15 éves vagyok, az én barátnőm is 13 éves és a faluban nincs olyan kapcsolat ami erősebb lenne a miénknél... ezt tartsátok észben ;) egy 13 éves lány már nem kislány :P
2012. júl. 8. 11:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
"egy 13 éves lány már nem kislány :P" Mondja ezt egy 15 éves kisfiú.
2012. júl. 8. 12:22
 19/20 anonim válasza:
szerintem onnantól kezdve hogy gci jön a fszomból onnantól kezdve lehet azt mondani rám hogy tinédzser... lányoknál ugyan ez csak menstruációnál ;).. nem vagyok kisfiú.. ő se kislány, ha nem tetszik a véleményem nem kötelező vitatkozni
2012. aug. 1. 23:39
 20/20 m_marko válasza:

Figyelj, ha ez ilyen mélyen érint téged, hallottunk már ilyet a történelemben. Pl a nagybátyám 23évesen ismerte meg a feleségét ki akkor 15 volt. Jó, nem ugyanaz, de most is ismerek olyan párt, hogy a fiú 21 a lány 14volt amikor összejöttek, és már 2éve együtt vannak. Vannak korán érő lányok(mint szellemileg, mint testileg)

Viszont, ha úgy döntesz, hogy belevágsz, nagyon türelmesnek kell lenni vele, ami neked nem lesz könnyű ebben a korban.

2013. dec. 15. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!