Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kit foglalkoztat a külföldre...

Kit foglalkoztat a külföldre költözés vagy a külföldi munkavállalás gondolata?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
engem az foglalkoztat , hogy HOGYAN menjek. vki csak rosszat mond az ügynökségek persze csak jót. hajóra nem mennék, viszont páran elbizonytalanítottak, hogy a szállások sz***rok , és nehéz , alig van szabadnap meg 12 órákat kell nyomni. de ezt azért hiszem nehezen, mert zaért van törvényi korlát a munkaidőt illetően, és biztos van szabadnap... szóval aki kint van, az ogy kezdett neki a nagy útnak? (ja és párban indulnánk...ez sem mellékes info)
2009. júl. 31. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék, de nem tudom hogy, én Ausztriába mennék, csak kinti ismerős sem nagyon van, és szeretnék nyelvet tanulni is, mert az sem nagyon megy :(
2009. dec. 24. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Én idén mentem ki februárban, már 2 hónapja itthon vagyok, és hiányzik Anglia! :(

Tuti, hogy majd egyetem után, esetleg alatt is, de utána pár év külföld még lesz. Még a hajózást is szeretném. :)

De kell egy szakma is előtte.

19/L

2010. jún. 29. 11:49
 14/16 anonim válasza:
A barátommal 1 hónap múlva repülünk Dublinba (necces lesz)
2010. jún. 29. 20:17
 15/16 anonim válasza:
Engem nagyon is foglalkoztat! Szeretnék Angliában munkát vállalni,egy pár hónapon belűl!
2011. jan. 25. 17:20
 16/16 anonim válasza:
Engem nagyon is foglalkoztat.. :) Már dolgoztam külföldön,cipruson és Angliában is... Jó lenne visszamenni..
2011. jan. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!